Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jestem sama

Polecane posty

Gość gość Autorka tematu
mam udawać tylko po to żeby kogoś przy sobie zatrzymać? chyba do tego zmierzasz...

Gość gość
gość Autorka tematu na podstawie tego, że lubię piwo i mecze i jak się zdenerwuje to przeklnę oceniasz mnie, że jestem wulgarna? nie za szybko? xxx Dla mnie jesteś wulgarna gdyż ja jestem dobrze wychowanym mężczyzną. Zaś ja wg Ciebie pewnie byłbym ciotą gdyż jestem lepiej wychowany od Ciebie i nie przeklinam.

wszystko powinno miec jakas symetrie, rownowage..z tym przeklinaniem tez nie mozna przeginac, ja jestem drobna wiec mam problem zeby dosiegnac cos co jest umiejscowione dosyc wysoko, czy np odkrecic ten cholerny słoik...wiec od razu lece do faceta...jak taszczylam do autobusu wielka walize, albo nie moglam z nia wejsc do pociagu to od razu pojawialo sie 3 facetow gotowych pomoc, i to jest fajne :) fajnie jest byc kobietka, moze bywam dominujaca w zyciu i mam meski charakter ale jak mnie moj facet zlapie i przerzuci przez kolano, albo dorwie w wyrze i sie mna zajmie to od razu wiem kto tu rządzi ;)

Gość gość
Wolę sto razy bardziej fajną dziewczynę, z którą można przy piwie pogadać o muzyce czy meczach (a takich jest niestety niewiele) niż jakąś naburmuszoną królewnę która zna się tylko na kosmetykach i nie ma nic do powiedzenia. Ale musisz też jakoś zaznaczać swój seksapil, bo to też jest ważne. Dekolt czasem jakiś, krótsza spódnica. Nie muszą być szpilki i różowe paznokcie :)

Gość gość Autorka tematu
jeszcze raz zapytam...co wskazuje na to, że jestem wulgarna? przykład daj...

Gość gość Autorka tematu
moje stoje zazwyczaj są kobiece, lubię się ładnie ubrać i pomalować, lubię dobre perfumy i ładne buty :D

Gość gość
nie dziwi mnie, że jest sama kto by chciał pakować się w patologię

Gość gość Autorka tematu
ehhh...nawet tego nie skomentuję

Gość gość
Dziewczyno, nie daj się prowokować przez jakiegoś głupka. I w sumie jak ktoś tu już napisał, spróbuj sama poznać kogoś fajnego, kto ci wpadnie w oko.

Gość gość Autorka tematu
spoko :) nerwy trzymam na wodzy ;)

Gość gość
a ja bym chciał mieć taką dziewczynę :P

Gość weiherland
no chyba, że z nim... ludzie z tym seksem to już k**wa powariowali do reszty. Ja rozumiem, że to przyjemny oraz ważny aspekt życia no ale żesz k****a bez przesadyzmów

Gość gość
Nie przejmuj sie, polscy faceci zadko sa mezczyznami a wymagania ze hoho. W ogole gustuja w slodkuch kretynkach, bo sie boja co powie mamusia

Gość gość
Uwielbiam takich ludzi. Nie ma faceta, bo w knajpie zamawia piwo, a nie kolorowego drinka, zapali do alkoholu i chodzi na rockowe koncerty... Tak, na bank o to chodzi. Uważaj, bo niedługo ludzie zaczną biegać za tobą z krzyżykiem i rzucać czosnkiem :D

Gość mandzur
czytam i się zastanawiam czy wy aby na pewno jesteście dorośli? co jest złego w tym że kobieta lubi piwo ,zapali czy splunie ,gdzie jest napisane że to domeny zarezerwowana tylko dla nas mężczyzn? Ja bym się chętnie napił piwka i obejrzał mecz w taki towarzystwie.

Gość gość
rozbierz się do naga, stań przed lustrem i sprawdź czy nie dynda ci coś między nogami. Może rzeczywiście jesteś za mało kobieca.