Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o dziewczynie która co tydzień jeździ na rowerze 100km

Polecane posty

Nie wiem czemu, ale mnie wylogowało, ten "gość" to ja.

Gość gość
No to jak jezdzisz po Polsce? :-D

Gość gość
Czesi maja dobre drogi rowerowe? Jak Niemcy?

gość-Normalnie, drogami, jeszcze takie istnieją. Jak ty byś chciała jechać drogą rowerową na prostej 50 km/h a z górki nawet 80km/h, bo szosówka tyle z górki jedzie. Wyobrażasz sobie jechać taką prędkością po drodze rowerowej, gdzie mała szerokość, krawężniki i do tego kostka brukowa, że już o muldach i idących pieszych nie wspomnę.

gość-Dużo czeskich dróg rowerowych jest normalnych, czyli sa to pasy ruchu na asfacie, tak jak są pasy ruchu dla autobusów, tak samo są pasy ruchu dla rowerów, wiec po takim czymś idzie normalnie jechać. A w polsce wybudują zwykły chodnik, dają znak że to droga rowerowa i masz na rowerze jechać po chodniku i pokonywać krawężniki, muldy(wjazdy do posesji) itp. Lepiej żeby wcale nic nie robili, bo tylko spieprzą, z drugiej strony polak rowerem nie jeździ, więc drogi rowerowe są puste, nie wiem po cholerę je budować.

Gość gość
BSA ty to jesteś jakiś nietrybliwy, porównujesz jazdę, na dwóch różnych rowerach i jarasz się że jedziesz szybciej od laski na góralu.

Gość gość
...nie każdy musi cymbale jeździć z prędkością 50 km/h. bo akurat tobie od tego staje i nie stać cię na j****y skuter :D