Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie Problem Pomożecie

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie dziewczyny. Od 1,5 tygodnia postanowiłam coś ze sobą zrobić mianowicie z wyglądem . Mam 17 lat i 170 cm wzrostu zapuściłam się w wadze do 81 kg , postanowiłam zmienić jedzenie zacząć ćwiczyć . Od 1 dnia zaczęłam jeść, dużo mniej i częściej , produkty takie jak wafle ryżowe , ciemny chlebek , herbatki zielone, cytrusy , jabłka , zupki warzywne, marchewka , musli i serki jakieś białkiem , ogólnie mówiąc przeszłam ze zwykłych obiadków i dan na nisko kaloryczne, obliczenie porcji kalorycznej jaka zjadam dziennie wychodzi ze poniżej 1500 kcal , ćwiczę codziennie minimum 1.5h , ćwiczenia takie jak pilates, cardio, ćwiczenia całego ciała , ćwiczenia na pośladki , ćwiczenia na kręgosłup , dodatkowo tańczę for fun około 15 min dziennie , nawet żeby chłopakowi nie bylo smutno i żeby mi tez pomogło zaczęłam ćwiczyć z nim 6 waidera. waga początkowo z 81.2 przez tydzień spadała do 78.1 teraz nie wiem dlaczego mimo ze w diecie nic się nie zmieniło i w ćwiczeniach waga ta wzrasta stopniowo. Nie stać mnie na dietetyka i nie mam jak trzymać diety (dan złożonych) i gotować codziennie ponieważ się uczę w szkole . Ma ktoś jakąś wiedzę dlaczego tak się dzieje ?

Gość gość
wyrzuć wagę zacznij sie mierzyć cm krawieckim.Duzo ćwiczysz i miesnie sa ciezsze niz tłusz a wiec moze dla tego wga wzrasta. A moze po prostu jestes przed @ i woda sie zatrzymuje w organizmie. nie poddawaj sie:-)

Gość kamelias
Ogólnie - powinnaś inaczej do tego podejść. Dużo ruchu, rozsądna dieta, wtedy efekty będą - warto dodać środek wspomagający odchudzanie - to w zasadzie jedyny sposób ku temu, aby trwale schudnąć. Przynajmniej takie są moje doświadczenia.

Gość KatarzynkaM
Ja też polecam dodanie środka wspomagającego ale dobrego ! Sama kupiłam do swojej kuracji slimcea bo skład jest znany i naturalny przede wszystkim a inne środki najczęściej nie podają składników. Od kiedy zaczęłam stosować odchudzanie przyśpieszyło. Poczytaj na temat tego środka ja z tego co wiem to zawiera takie składniki które zmniejszą kaloryczność każdego posiłku i przyśpieszają metabolizm