Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na nauczycieli idą tylko nieudacznicy

Polecane posty

Gość gość

co nic oprócz nauki w szkole nie umieją?

Gość gość
Ja uczę w szkole. Na szczęście są to zajęcia indywidualne. Szkoła muzyczna fortepian. Przygotowywałam się do zawodu od 7 roku życia. Ukończ akademię muzyczna to mi powiesz czy jestem nieudacznikiem. Znam nauczycieli przedmiotów ogólnokształcących. Różni ludzi. Ale wielu to ludzie z klasa wrażliwi. Nie są doceniani. Szkoda bo brakuje autorytetów. Rodzice sami sobie szkodzą nie szanując nauczycieli i promując ta postawę w domu. Ja generalnie jestem zadowolona. Rodzice mnie szanują i moja pracę ale nie zawsze ma się takie szczęście.

Gość gość
dzisiaj był artykuł w wyborczej że nauczyciele to w 90% kobiety, podobnie jest w ZUS i urzędach. jak te instytucje działają to każdy wie :D praca lekka, łatwa i przyjemna, w dodatku wylecieć z niej to trzeba coś grubego przeskrobać więc przyciąga pewien typ osobowości.

Gość gość
tak, lekka latwa i przyjemna, szczegolnie gdy masz do czynienia z nieodpowiedzialnymi i niewydolnymi wychowawczo rodzicami i ich w najlepszym przypadku srednio rozgarnietymi latoroslami, ktorych jedyne zainteresowania to facebook. aha bo w najgorszym przypadku to np. masz do czynienia z wulgarna i zdemoralizowana mlodzieza.

Gość gość
wy jełopy, kto was pisać i czytać nauczył? życiowy nieudacznik????