Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men in this Town

proszę o pomoc na jutro

Polecane posty

prosze o pomoc w zwiazku z przetlumaczeniem ich na niemiecki prosze aby byly dobrze bo bede nmial spr ustny z nich A. dokąt jedziesz na wakacje B. na wakacje jade nad morze A. gdzie bedziesz mieszkac B. bede mieszkal w namiocie na campingu A.co bierzesz ze sobą B. biore ze sobą latarke (taschenlampe) i kuchenke (kocher) a nie mam malej lodówki (kuhlbox) i scyzoryka (taschenmesser) A. moge zapytac sie kolegi czy mi to da a ja ci to porzycze B. dziekuje, to byłby dobry ponysl u góry jest pierwsze a teraz drugie: jakbyscie mogli mi to napisac jakby to wy mieliscie to mówic do jakiegos niemca wiecie o co mi chodzi 2.opowiedz o swoim pobycie na kempingu miedzynarodowym + gdzie mieszkalem + jakie obiekty znajdowaly sie na kempingu (2informacje) + jaki sprzet wziolem ze sobą (2informacje) +co musialem pozyczyc i od kogo prosze o pomoc to na jutro potrzebuje w 2zd nie przetlumaczyc to na niemiecki tylko napisac jakbyscie wy mieli taki spr z góry dziekuje

Gość gość
nikt ci nie pomoże, bo tu wiele się chwali, że siedzi w niemczech i austrii, ale są to bezrobotne żony robotników fizycznych biorące zasiłki i nie znające języka na tyle, żeby ci pomóc.