Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ufok

Kobiecy wytrysk

Polecane posty

Gość Ufok

Witam :) Podczas głębszej masturbacji często zdarza mi sie trysnac. Wydzielina ta pachnie moczem... Wiec to chyba nie tzw "kobiecy wytrysk" ? Czytałam, ze podczas takiego orgazmu ejakulat jest bezbarwny i bezzapachowy. Martwię sie , czy czasem nic mi nie dolega... :/ Nie wiem, czy mam udać sie z tym problemem do lekarza... Miala któraś z Was cos podobnego?

Gość gość
wydzielina podczas tzw.kobiecego wytrysku jest Bezwonna! Miewam wiec wiem. U ciebie widocznie coś ze zdrowiem...

Gość gość
Zacznij od tego, że przed masturbacją nie pij (przez godzinę-dwie) i się wysiusiaj. Potwierdzam, damski wytrysk jest bezwonny (mój z pewnością taki jest :) ). Podczas bardzo intensywnego orgazmu mięśnie Ci wiotczeją, to zwykle normalne ale nie bardzo jak wiotczeje też zwieracz pęcherza moczowego.

Gość Ufok
Tak tez zrobię następnym razem ;) Chciałam Wam jeszcze dopisać , ze sama substancje tak nie czuć tak moczem, ale nie jest tez tak 100% bezwonna... Dopiero kiedy,przepraszam to moze być nieprzyjemne :P , przetaralam sobie po Niej ręka i powachalam, poczułam zapach moczu. No i ta sytuacja jest tylko kiedy sie pieszcze w określony sposób. Pochwa sama sie zaciska, ja sie napinam no i wtedy to sie dzieje. Poszperam jeszcze w necie... Ale ze mni dziwadlo... :/ to okropne! Dziękuje za odpowiedzi i możliwie czekam na następne :)

Zapomniałam dopisać, ze u mnie tez jest to bezbarwną substancja.... Chyba.. Przyjrzę sie następnym razem ;)

Nie jest to zupełnie bezbarwne i bezwonne. Pościelcie sobie białe prześcieradło i po wszystkim wysuszcie, zostaną kontury plamy. Woń też jest ale lekka, wydaje mi się jednak że jej intensywność zależy od cyklu miesiączkowego. zawsze zastanawiałem się jak bardzo kobiecie wtedy jest dobrze i czy mężczyzna potrafi choć połowę tej przyjemności mieć.

Gość sialejka
U mnie tez jest to bezwonna ciecz i nie wiem, czy zmienia ona swój zapach w zależności od cyklu. W internecie jest darmowy kurs do pobrania na ten temat a także darmowa konferencja online, na której dowiecie się jeszcze więcej na interesujące was tematy związane z seksem, orgazmem, wytryskiem, itp. - http://mistrzseksu.pl/