Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Driada0102

Proszę o radę

Polecane posty

Gość Driada0102

Witam. 26.09-01,10 miałam @ (w tym pierwsze trzy dni plamienie, ale tak mam zawsze). W Październiku 11-16 dostałam plamienia, którego się nie spodziewałam bo nie bolał mnie brzuch. 16 współżyłam z partnerem bez stosunku przerywanego. Na drugi dzień nie było śladu plamienia, a zawsze mam @ i to mnie bardzo zastanowiło. Napisałam wiadomość na forum ginekologicznym i tam lekarz odp mi, że test mogę wykonać 30 października. Przez te dwa tygodnie strasznie bolał mnie jajnik lewy momentami na zmianę z prawym. Boli mnie podbrzusze i czasami promieniuje na nerki, krzyż. Bolała mnie również głowa. Często oddaje mocz. Zaczęłam mierzyć temp. 28:37,1C 29: 36,9C 30 :37C Dzisiejszy test wyszedł negatywnie, a @ brak. Zawsze mam miesiączkę pod koniec miesiąca zaczyna się różnie 24 -26 ale zawsze te dni. Proszę o radę bo nie wiem co mam myśleć;( Kiedy powinnam zrobić kolejny test?

Gość gość
Bez stosunku przerywanego czyli jak?

Gość gość
Moim zdaniem to raczej jakieś zaburzenia hormonalne -plamienia przed okresem i w trakcie cyklu.

Gość gość
NO PROSZE KOLEJNA PUSTA PANNA 3 razy zmierzylas temperature i co???? nie masz dizewczyno pojecia o cyklu miesiecznym kobiety,o niczym !

Gość Driada0102
Tak nie mam o tym pojęcia żadnego! Wychowałam się bez rodziców i nie mam kogo się innego poradzić. Mierzę temp od 3 dni bo tak wyczytałam na innych życzliwych forach i postanowiłam nie zwlekać! Jeśli nie możesz udzielić mi odpowiedzi dlaczego się udzielasz? bez stosunku przerywanego czyli partner doszedł we mnie. Ja się nie boję, że jestem w ciąży. Chcę wiedzieć co robić jak działać dalej.

Gość gość
w jakim sensie - co robic dalej? :O Zrob jeszcze raz test, idz do lekarza. Co my ci mamy pomoc? :O

Gość gość
powtórz test za 2-3dni

Gość gość
ale okres też masz jakoś dziwnie... jak można mieć okres w każdym miesiącu tak samo? powinna być regularność na zasadzie ilości dni a nie dni w miesiącu.

Gość gość
Zrob test z jrwi w labolatorium