Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotre

Luźna rozmowa

Polecane posty

Gość Piotre

Witam . Głównie z nudów to piszę ale również z ciekawości xD wiecie morze gdzie można poznać waćpannę z dobrego domu ?? Taką pracowitą, kulturalną,po prostu z dobrego domu to chyba wszystko wyjaśnia o co chodzi ;) Zawsze mam szczęście trafiać na dziewczyny z gorszych rodzin o ile tak to można określić, czy nie ma dziewczyn z dobrych domów ?? napiszę coś o sobie teraz : wysoki 193 waga 89kg dość umięśniony .... rudy z czarnymi brwiami i zarostem oraz lekko opalony piegów mało co pracowity: pracuję w zakładzie u rodziców o prócz tego od nowego roku zakładam własną firmę i jestem w trakcie egzaminów do policji prawdo podobnie w przyszłym roku również pójdę na studia, uprawiam sporty pływanie, ASG, narciarstwo, jazdę konną, jazdę na quadzie, jazdę rowerem, i inne ... Hobby to hodowla ptaków ozdobnych oraz produkcja wina w domu ;) Kocham jazdę na motocyklach i prędkość . Posiadam autko takie skromne . Rodzice od 20 lat mają zakład mama ma pomysły a tata wie jak je wykonać więc sprzedaż i produkcja idzie dobrze a co za tym idzie dorobili kilku nieruchomości . nie wiem co mogę napisać luźna rozmowa więc rozmawiajmy pytajcie jeśli coś nie napisałem albo nie jasno napisałem .

Gość Piotre
to nie jest prawdą jednak faktycznie ciężko z naleźć na wet dziewkę która potrafi się zachować gdy chłopak chce jej otworzyć drzwi do auta miałem kilka takich sytuacji i nie chce wiedzieć nawet co te dziewczyny sobie myślały haha xD

Gość gość
nie, nie ma takich dziewczyn. iks de

Gość Piotre
bardziej chodzi o kulturę osobistą niż o dżentelmeństwo bo wszystko wychodzi z tego jak nas wychowali rodzice mnie nie wychowali na (pana) nigdy nie rozpieszczali tata zawsze mi powtarzał "po rozum do ludzi " i wiele innych jestem im za to bardzo wdzięczny od małego uczyli mnie pracy zawsze brali mnie do pomocy i pokazywali jak ciężko jest zarobić na chleb dzięki nim teraz umiem bardzo dużo i żadnej pracy się nie boję bo wiem że żadna praca nie hańbi .

Kultura osobista hmmmmn ciekawe :D Rozumiem, ze twoja kultura obejmuje zasięgiem tylko panny z dobrych domów :D Innym wprost oznajmiasz, że są gorsi :D

Gość gość
nie rozumiem, po co te epopeje opiewające Twoją osobę, autorze tematu - autoreklama czy co?

Gość gość
w najbliższym stawiku spotkasz waćpannę dobrze wychowaną rere kumkum kum :)

Gość Piotre
mam styczność z takimi ludźmi . głupi przykład 1 z pracownic miesza no biednie a kupuje ubrania po kilka stów zamiast zrobić coś koło domu nie uważam nikogo za gorszego fiku mikuuu musiał /musiała mnie poznać lepiej i dopiero ocenić morze tak to tu wygląda tutaj po tym krótkim opisie, ale ta nie jest mam wiele znajomych różnego pochodzenia i każdy z nich i wszyscy razem są dla mnie wyjątkowi każdego traktuje na równi nigdy się nie wy szam nawet wiele osób nie we gdzie mieszkam i wiele innych

Gość Piotre
widzę że jeszcze troszkę poleci krytyka ale ok chętnie wysłucham morze coś z niej wyciągnę dla siebie ....

Gość gość
a co Cię to obchodzi, na co kto wydaje kasę? jej kasa, jej sprawa... i pisze się "może" a nie "morze" :o

Gość Piotre
nikt nie jest idealny + dla ciebie że wychwyciłeś/aś fiku mikuuu ty jesteś on/ona bo nie wiem ja pisać żeby nie urazić :)

Gość gość
Piotr - ładne imię dla żabki :)

Gość Piotre
nic mnie nie obchodzi mam to gdzieś ale wymaga się od innych on to ma dom albo coś ale nit nie widzi jakim to poświęceniem idzie dla rodziny . przez ile lat się odkłada i inwestuje żeby coś mieć .... tego nikt nie powie inna pracownica raz opowiadała poszła do pracy do męża do sklepu jakiegoś nie pamiętam chyba z piłami i kosami spalinowymi i zobaczyła ile jest w kasie po czym mówi do mojej mamy tak " ile oni tam zarabiają 5000 zł w jednym dniu w kasie a mojemu mężowi dają 1600 " po czym mama moja mówi jej 1. 5000 - 23% podatku 2. czynsz miesięcznie za wynajem z 2/3 tyś 3. dwóch pracowników każdemu 1600 4. trzeba opłacić prąd gaz ścieki itp powiedzmy 300 zł miesięcznie 5. trzeba zainwestować w towar z 1000 zł morze 2000 z tych 5000 tyś cały czas mówię jest tego więcej że tak naprawdę wychodzi temu właścicielowi parę groszy , po czym pracownica powiedziała że to jest niemożliwe . To jest takie płytkie myślenie moim zdaniem . nic mnie to nie obchodzi ale kolego co się wypowiadałeś up jej kasa jej sprawa więc czemu innych osądza ??

Gość Piotre
czemu nie kulturalna fiku mikuu ??

Gość Piotre
gość nazywaj mnie jak chcesz po mnie to spływa i tak ale myślę że i tak masz wiele szczęścia naprawdę szczęście w twoim przypadku to podstawa hahahahaha xD

Gość gość
mam szczęście? tzn. :]

Gość Piotre
już nie ważne nie aktualne to miało być do gościa od stawu nie cb

Gość Piotre
temat chyba zamknięty bo nie ma tutaj nikogo inteligentnego do rozmowy

Gość gość
ale jesteś dziecinny autorze tematu...

Gość gość
mam imię xD wiem nikt nie jest idealny xD