Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z wifi pomocyyyyyyy

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje pomocy, gdyż zakupiłam smartfona Sony Xperia J i chcę się połączyć za pomocą wifi z moim laptopem, w którym użytkuję internet bezprzewodowy lte z plusa i mój telefon go nie wyszukuje. Grzebię w tych wszystkich ustawieniach zarówno w telefonie jak i w laptopie, ponieważ niewiem po której stronie leży wina. Prosze o pomoc. Już tak się zaczęłam zastanawiać czy wógółe będę mogla połączyć się z bezprzewodowym internetem czy może tylko z internetem, który ma stałe łącze jest taka możliwosć. Jestem zielona jeżeli chodzi o całą tą komputeryzację więc proszę o wyrozumialosć.

Gość gość
Z Ciebie jeszcze większy skoro nie zauważyłeś, że proszę tu o pomoc a nie o ocenę mojej osoby. Naucz się czytać ze zrozumieniem baranie.

Gość gość
a po co chcesz się polaczyc z wifi?

Gość gość
żeby móc za darmo korzystac z internetu w telefonie,ponieważ nie mam na nim wykupionego pakietu internetowego

Gość gość
Polacz się z siecią

Gość gość
przeciez zeby sie polaczyc z wifi telefonem nie trzeba sie podlaczac do komputera.............

Gość gość
Ludzie, mój telefon nie wyszukuje sieci która jest na moim kompie. Pokazuja mi się jakies inne i niewiem co mam zrobić, żeby moja sieć była widoczna na telefonie i żebym mogla się połaczyć. A mam przenośny internet lte z plusa.

Gość gość
idiotko przenosny internet to nie wifi :D :D

Gość gość
to se kup router mowi ci to cos?:D

Gość gość
to teraz jeblam ze smiechu :D

Gość zittt
Najlepiej gdybyś miała router , a tak to musiałabyś zrobić połączenie typu ; ad hoc ,w tym przypadku telefon- laptop .Nie jest to szybkie rozwiązanie ,trzeba grzebać w ustawieniach komputera i telefonu .Po za tym ma wady ,gdyż połączenie lubi się zawiesić i wtedy trzeba zrestartować komputer .Przynajmniej u mnie tak było,kilka lat temu , gdy korzystałem z symbiana N95 .