Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia_

Czy zal syna jest uzasadniony

Polecane posty

Gość gość
oczywiście, że mogłaś mu nie obiecywać, lepiej traktujesz starszego syna, i mylisz się - on NIE MA obowiązku Ci pomagać, robi to bo jest dobrym człowiekiem, mimo tak podłej i niesprawiedliwej matki... dzieci nie są naszymi sługami i nie rodzimy ich po to aby za nas czy na nas pracowali - a może nic mu się nie stanie, ale pewnie wolalby ten czas spędzić miło z żoną. Możesz sie bronić jak chcesz ale nie zmienia to faktu, że żal syna jest w 100% uzasadniony.

Gość gośc 1
jesteśmy bardzo sprawiedliwi i twój syn powinien ci po pysku dac a nie ci pomagać. A z jakiej racji starszemu robiłaś wesele, remont mieszkania? z jakiej racji młodemu nie wyprawiłaś wesela i nie dałaś kasy na mieszkanie? jesteś bardzo zła matka ja bym zerwała z tobą kontakt jakbyś była moja matka, jesteś wredna, nielojalna wobec młodszego syna i chcesz go wykorzysta i wcale nie synowej rodzice powinni dać im dom bo jak narazie nie mają możliwości a wy taką możliwość macie. Nie długo zostaniesz bez syna i synowej i oni będą mieli racje a wnuków raczej i tak nie zobaczysz. Jestes wyrodną matką jedno dziecko sponsorujesz a od drugiego wymagasz. Koszmarna mamusiko ogarnij sie bo to, ze go urodziłaś to raczej łaski mu nie zrobiłaś? I ten biedby chłopak nie musi ci pomagac a tym bardziej skoro jego matka to taka zołza

Gość mamusia_
Niepotrzebnie tu napisalam. Jestescie niesprawiedliwi, wiecej tu nie zajrze.

Gość karolcia1212
i co z tego, ze starszy ma dzieci? to co ma juz mieć w d***e wszystko. Ewidentnie faworyzujesz swoje dzieci i jeszcze wymagasz ty jesteś ścierwem a nie matką jak widać po wpisach tylu osób bardzo źle się zachowałaś moja teściowa to dobra kobieta jednemu pomagała przy organizowaniu wesela i drugiemu. Jednemu dołożyła do auta i drugiemu. Teraz nam pomaga przy dziecku i drugiemu tez a ty jesteś zwykłą łajza a nie matka.

Gość _syn
mamusi już miejsce w hospicjum załatwiłem. Tylko niech się mamusia śpieszy, rezerwacja ważna 3 miesiące.

Gość jezu co za baba
jasne nie zagladaj bo PRAWDA cie boli !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a z czasem zobaczysz slowa osob tu piszacych sie sprawdza jak syn pojdzie po rozum do glowy i wtedy sie przekonasz ze zycie to nie uslugiwanie matce ktora" niby" z milosci urodzila dzieci

Gość karolcia1212
przecież sie pytasz czy twój syn dobrze zrobił, ze ma żal do was to ci każdy powiedział, ze ma? chciałaś odpowiedzi to masz a czego sie spodziewałaś, żle zrobiłaś, jesteś złą matką i takim postępowaniem ranisz syna i tracisz go więc czego się spodziewałaś owacji na stojąco Mogłabyś sie uczyć od mojej teściowej jak być dobra matką i teściową

Gość gość
Moglas nieobiecywac, a obiecalas. Wiem d**e z geby robisz! Ja na jego miejscu bym wam nie pomagala

Gość gość
A ja wam tylko tyle napiszę, że ten temat to żałosna prowokacja. Już sam nick "mamusia" świadczy o szyderczej intencji autorki. Chciała was zbulwersować i się udało. A jak już się jej zabawa znudziła to opuściła dyskretnie forum :)

Gość gość
Wątpię że prowokacja bo takie matki niestety istnieją. Moja jest podobna. Wszystko zrobiła żebym poszła z domu, nawet pokój mi wynajęła w bloku obok za który płacę. Autorka ewidentnie ma jakieś chore roszczenia. Synowej pewnie nie lubi, bo jak wspomniała rodzice powinni dać jej dom, a sama co dała synowi? Piętro puste stoi, a chłopak dojeżdża po 40km. Starszego synusia wyróżnia, a młodszy niech wg niej haruje. Chore

Gość gość
dojdzie do tego, ze jak się młodzi dorobią mieszkania to pewno mamusia każe synowi opiekować się nią i ojcem bo w końcu go urodziła i jest jej niewolnikiem.

Gość gość
Ty krowo głupia to ty masz obowiązki względem dziecka nie odwrotnie