Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamberta

właśnie skończyłam 15 lat i oglądam się w lustrze i

Polecane posty

Gość lamberta

widzę, że mam ciało bogato owłosione i ciemne włosy rosną na nogach, próbowałam golić ale rosną jeszcze większe, na piersiach też rosną ale wolę mówić, że mam kłaki na klacie, urodziłam się obojnakiem i rodzice się cieszyli, że mają dziewczynkę ale nie czuję się dziewczyną, ubierali mnie w sukienki a mnie sukienki denerwowały, rodzice często rozmawiali o jakimś zabiegu chirurgicznym mówiąc o mnie i niech zadecyduje, gdy będzie dorosła i dojrzała, zaczynam rozumieć co mają na myśli, zawsze lalki od chrzestnych albo od rodziny szły w kąt a mnie cieszyło aby pobawić się autem z wyjącą syreną, rozebrać auto i różne klucze i śrubokręty mieć własne oraz lutownicę mam w szkole kilka koleżanek i przyjaciółek i mówią na mnie 'Olek' jak do faceta się zwracają i nazywają mnie 'męska baba' , droczą się ze mną i czasem majtki mi zdejmują albo rajstopy aby sprawdzić, czy jestem dziewczyną, czy facetem? A przecież mam od urodzenia normalną cipkę jak każda kobieta ale obok wystaje mały naprężony pokryty skórą wyciepas jak nazywam, dziewczyny się ze mnie śmieją a faceci chcą mnie podrywać ale bardziej czuję się facetem i co teraz?

Gość besobaloba
taaaa to pokaż foto co tam masz bo jakoś nie wierze.