Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd zagranice na wymianę studencka

Polecane posty

Gość gość

Mam możliwość wyjazdu zagranicę na rok na wymianę studencką. Trzy miasta które są dostępne to Madryt, Ateny i Larnaka. Które byście wybrali? Ja nie mogę się zdecydować najchętniej to bym wyjechała do wszystkich :)

Gość gość
ja właśnie jestem w barcelonie, ale wolałabym wrócić już do domu, ch*jnia ogólnie jest.

Gość gość
Uu ciezko...kocham hiszpanie, jezyk latwy. Za to z Aten na wyspy blisko jak ktos chce zwiedzac. O larnace nic nie wiem. Ja bylam w salonikach w grecji na wymianie I bylo super ale hiszpania byla moim pierwszym wyborem, tylko miejsc zabraklo!

Gość gość
Wlasnie tez mam problem bo kocham hiszpański ale Ateny za to sa piękne tylko ze dużo problemów, nie dość ze kryzys to pełno nielegalnych emigrantów którzy przedostają sie przez turecka granice...

Gość gość
Ale czesto strajkuja wiec mozesz miec przymusowe wakacje, ja przez miesiac mialam szkole zamknieta I zwiedzalam grecje

Gość gość
Naprawde? Brzmi swietnie :)

Gość gość
A co studiujesz? I jak wyglada taka wymiana? To jest za darmo?

Gość gość
Psychologie, wymiana nie jest za darmo ale można sie starać o dofinansowanie Erasmus jeśli zostaje sie w Europie

Gość gość
Ale jak to sie ma do Twoich studiów?? Nauka języków, wymiana. Rozumiem. Ale Ty sie bedziesz uczyć psychologii tam, w innym jezyku? Czy co, wakacje?

Gość gość
Prawdopodobnie to bedą praktyki w rożnych miejscach pracy albo studiowanie na uczelni jeśli będzie taka możliwość. Muszę iść na uczelnie zeby sie dowiedzieć wiecej bo narazie to niewiele wiem na ten temat. Gdybym wybrała Cypr to bym normalnie miała zajęcia w języku angielskim, nie wiem jakby to było w Hiszpanii albo Grecji