Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna odpowiedz mężczyzny

Polecane posty

Gość gosc2005
"fikusnie przejechac" ? Po mnie?

Gość gosckosc
potrzebuje jakiegos oponenta zeby mnie sprowokowal do wysilku intelektualnego, bo ja straszny len jestem, i dopiero jak mnie ktos ruszy to sie budze, wlasciwie to jestes w tym nienajgorszy/a, ale pewnie juz czujesz do mnie jakas sympatie, wiec nic z tego nie bedzie

Gość gosc2005
Moze poszukaj ciekawszej dyskusji. Choc korci mnie, zeby poczekac na rozwoj sytuacji, to jednak zostawiam cie z tym ciekawym problemem. Dziekuje za muzyczne zyczenia.

Gość gość
To wymysl pare zwrotow manipulacyjnych stosowanych przez facetow

Gość gosckosc
masz na mysli zeby odkryc te juz stosowane, czy wymyslec nowe? to nie do konca tak dziala, mozna sie uczyc gotowych formulek, ale wtedy zawsze sprawia sie wrazenie troche nienaturalnego kolesia

Gość gość
Te najczesciej stosowane

Gość gość
Puknij się w głowę. To zwyczajny zwrot grzecznościowy i nic ponad to. Sama go czasem używam. Szukasz na siłę czegoś, czego nie ma i tworzysz jakieś absurdalne teorie.

Gość gosckosc
heh, naprawde ciezko mi powiedziec, bo nie obracam sie w srodowisku koncesjonowanych podrywaczy i sam rowniez nim nie jestem, ale z tego co czytalem w internecie, najpopularniejsze sa tak zwane negi, czyli teksty ktore maja subtelnie i dwuznacznie obnizyc poczucie wartosci kobiety. nie znam sie na tym(zawodowy podrywacz nie powinien rowniez nigdy sugerowac, ze sie na czyms nie zna;p), ale moge wymyslec taki przyklad: "masz dzisiaj sliczne wlosy, wygladaja jak naelektryzowane siano"

Gość gosckosc
2013-10-31 01:40:45 ejze, juz dawno porzucilem ten nieszczesny zwrot od ktorego zaczal sie watek, i z ktorego sobie zartowalem... prosze czytac moje posty uwaznie przed skomentowaniem

Gość gość
Dla mnie facet stosujacy negi jest przegrany na starcie, mialam takiego jednego faceta, przyplacilam to zdrowiem

Gość xantrypa ole
no i co gosckosc obraziles sie czy co ? - a tak fajnie sie ciebie czyta -no co ty nie odchodz jeszcze ... ja rowniez z filozoficznego punktu widzenia staram sie ciebie rozumiec i doceniac, ale jednoczesnie wiem iz twoje niebywale - nowoczesne- irracjonalne podejscie do sprawy daje wyraz logicznej interpretacji zdazen i wnioskow nasowajacych sie rownomiernie i niewspolmiernie do kafeterianianych glabkow !!! twoje logiczne myslenie nadwyraz wyprzedza logika i postepem umysly "mass kafeterianych" dlatego popadles w niezrozumienie " ludu prostego" - co jest zupelnie zrozumialym czynnikiem tu i obecnym tez wsrod ludu prostego o niskich parametrach rozwoju psychicznego- moje wspolczucia kolego ...

Gość franciszek papiez
POMODLCIE SIE LEPIEJ