Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyzywają polskich facetów od gwałcicieli

Polecane posty

Gość gość

Jakaś 20letnia siksa została niby-zgwałcona. Wyśmiano ją i zlinczowano w internecie, bo sama się o ten gwałt prosiła - pracowała w charakterze erotycznej modelki. I teraz jakaś oświecona "pani doktor" z uniwerku bezczelnie pisze, że "przeciętny polski mężczyzna to gwałciciel" z racji tego, że na internetowym forum pojawiły się tysiące komentarzy przeciwko tej taniej szmatce chciwej łatwego zarobku. To jest chamstwo po prostu - coś takiego zasługuje na pozew sądowy. trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,14871910,Internauci_o_zgwalconej_20_latce___Trzeba_miec_cos.html

Gość Polski Robolek z UK
Tutaj w Birmingham był też taki przypadek, że laska pokłóciła się ze swoim chłopakiem-Polakiem i żeby umilić sobie wieczór, poszła na imprezę, gdzie byli sami czarnoskórzy. Zaczęli się do niej dobierać, lasce się to nie spodobało, to grupowo ją zg****ili. Siksa na następny dzień zgłosiła g***t na policji - ale oskarżyła nie Murzynów, ale swojego polskiego chłopaka. Autentyczna historia. Właśnie tego typu historie sprawiają, że bardzo sceptycznie podchodzę do tzw. "g***tów". I wcale nie dziwię się Internautom.

Gość mam racje na sto procent
k****a :o arabscy imamowie z europy tez krzycza by g****ic kobiety poniewaz ubieraja sie zbyt wyzywajaco :o to, ze fajnie wyglada, godzi sie na pewne rzeczy, nie znaczy ze musi dawac ciala byle gnojowi

Gość Polski Robolek z UK
Jestem konserwatywny w tym temacie. Dziewczyna, która pokazuje goły tyłek dla kasy to dla mnie szmata.

Gość Polski Robolek z UK
Też tak myślę. Tego typu dziewczyny rzadko kiedy bywają ofiarami. Zazwyczaj próbują robić z siebie ofiary, a to nie to samo.

Gość Polski Robolek z UK
kulka_mięty Nie rozumiem związku między jednym a drugim.

Gość mam racje na sto procent
internetowe fujarki....znam chlopaka ktory byl posadzony o g***t, badania lekarskie potwierdzily jednak jego niewinnosc, ciezko oszukac w takich sprawach, ale eksperci ze wsi ktorym bez roznicy czy przyruuchaja swinie czy krowe bo ta se nie poskarży moze wiedza lepiej :classic_cool:

Gość też mnie to wkurza choć
Robolku (adekwatny nick) - do opinii masz prawo, miej je sobie jakie chcesz (myślę, że obcą dziewczynę wali, co o niej sądzisz). Natomiast łapy i interes masz trzymać przy sobie, inaczej pójdziesz siedzieć. Proste jak drut.

Gość Polski Robolek z UK
Dla mnie w ogóle sam akt "g****u" stał się czymś bardzo abstrakcyjnym. Codziennie widzę, co Polki wyprawiają w klubach nocnych w towarzystwie ciemnoskórych i czarnoskórych facetów - film p***o to przy tym małe piwo. Jak potem odróżnić "g***t" od seksu, który odbył się za jej przyzwoleniem?

Gość Polski Robolek z UK
też mnie to wkurza choć **** Mój nick to prowokacja arystyczna. Pracuję jako projektant i programista CAM, obsługuje też 5 osiowe maszyny CNC - mimo że zarabiam prawie 4000 tysiące funtów miesięcznie, to uważam się za "robolka", bo mam skończone studia wyższe i uważam, że praca, którą obecnie wykonuje to zajęcie poniżej moich kwalifikacji ;)

Gość też mnie to wkurza choć
A więc prowokatorze artystyczny, twoje opinie także są poniżej kwalifikacji ;) Ale jak mówiłam - wolno ci je mieć. Natomiast niewiele więcej ci wolno, bo choćby dziewczyna ci się rozkraczyła na ulicy, jeśli powie "nie", to nie masz prawa jej tknąć. Tak jest w cywilizowanych krajach i musisz się z tym pogodzić (wiem, to bolesne) ;) 🖐️

Gość Polski Robolek z UK
Używam też takiego nicka z racji tego, że Polki w przeważającej większości (przynajmniej tutaj w UK) wypowiadają się o swoich rodakach pogardliwie per "robole", usprawiedliwiając w ten sposób swoje matrymonialne ku*rewstwo z obcokrajowcami, nierzadko innych ras.

Gość Polski Robolek z UK
W takich sytuacjach zawsze odpowiadam: "Lepszy robol niż dz*iwka", przynajmniej pracuje rękoma.

Gość gość
a te inne rasowo ciapaki to najnizsza kasta, Polak - to robol, a smoluchy to alfonsi, dealerzy narkotykow itp. smiecie.

Gość Polski Robolek z UK
Widać te ciapaki posiadający restauracje z kebabami i murzyni handlujący crackiem to lepsza partia dla Polek niż ich rodacy uczciwe wypruwający sobie żyły. :)

Gość abuabu
coś w tym jest i pewna zagadka nie wyjaśniona do tej pory dziewczyna się spotykała z gostkiem przez dwa lata, na kawę w kawiarni lub na gorącą czekoladę u Wedla, błyskoteki, kino i teatr z udziałem Kobuszewskiego, facet pod krawatem i w marynarce co chwilę namawiał kobietę na różne rozrywki i na kręgielni byli razem, balowali na prywatkach ale Ona , uparta kobieta powiedziała , wszystko po ślubie, czyli szantaż emocjonalny, i nagle kłótnia na ostro i padły słowa, spadaj facet, idź precz, wynoś się ! Więc poszedł gostek przespać się w sdodole na sianie a nad ranem wytrzeźwiał , wysrał się w polu za gruszą i pomyślał w czasie trzeźwienia, skoro nie chciała mnie to niech teraz będzie sama dziewica orleańska A kobieta lubi się pobawić i jako wolna z kumpelami zaszalała a na imprezie wódka strumieniami się lała, więc w stanie wskazującym sama poszukała swojego aby jemu zrobić pięknego lodzika jedynego i nie znając nawet imienia faceta cipsko swoje nadstawiła blada i klęczaca wołała niech się nikt nie wtrąca a ten Adam, z którym się spotykałam przez cztery lata niech spada i wywalcie tego skrzata

Gość Polski Robolek z UK
Mówię zupełnie uczciwie: Polki w UK omijam szerokim łukiem i nawet kijem nie tykam. To bardziej zwierzęta niż kobiety. Nie mogę się doczekać, kiedy w końcu uzbieram pieniądze na własne mieszkanie i maszynę CNC - wtedy wracam do Polski i zapominam o tej zwyrodniałem rzeczywistości, która mnie tu otacza. I mam nadzieję, że to co widziałem i przeżyłem nie wywołało u mnie immanentnego wstrętu do wszystkich kobiet narodowości polskiej, bo nie ukrywam, że bardzo chciałbym się ożenić z Polką.

Gość gość
Jakaś 20letnia siksa została niby-zgwałcona. Wyśmiano ją i zlinczowano w internecie, bo sama się o ten g***t prosiła - pracowała w charakterze erotycznej modelki. I teraz jakaś oświecona "pani doktor" z uniwerku bezczelnie pisze, że "przeciętny polski mężczyzna to g****iciel" z racji tego, że na internetowym forum pojawiły się tysiące komentarzy przeciwko tej taniej szmatce chciwej łatwego zarobku. Ta pani doktor ma racje. Chlopie, ty masz cos z glowa!

Gość gość
posiadający restauracje z kebabami --- zartujesz :) to sa budy a pracuja tam na czarno bo i na czarno siedza w UK, a Polczyny zapyziale na takich leca, na restauratora :D

Gość gość
Polski robolku, nie wracaj nigdy do Polski!!!

Gość gość
Robolku, do UK pourywaly sie ze smyczy PGR-owy ze swoich wsi i siolek. Ambitne kobiety nie szlajaja sie z Bambo czy innym smoluchem. Znajdziesz sobie zone wsrod nich, a na zdziry spluwaj i sie nie ogladaj, szkoda czasu i atlasu.

Gość abuabu
a jak należy nazwać kobietę, która przez ostatnie dwa lata poznawała swojego faceta, od którego dostawała różę bez powodu i była zapraszana na różne imprezy i uparła się aby dopiero być żoną po ślubie a gdy po ostrej kłótni z facetem wybiegła z domu i poszła na błyskotrzaski to po godzinie zabawy była widziana, jak pewnemu przystojniakowi robiła lodzika w sraczu i byli śwoadkowie, którzy widzieli, że ledwie łaziła po bzykaniu się w krzaczorach

Gość Polski Robolek z UK
Te szmaty lecą na obcokrajowców, bo nie zdają sobie sprawy z tego, ile my - polscy faceci - odkładamy kasy każdego miesiąca na bankowym koncie ;) Sporo z nas robi to kosztem wydatków na ciuchy itp. Stąd powstaje wrażenie, że jesteśmy biedakami, ale prawdziwymi biedakami są te dzi*wki - biedakami moralnymi.

Gość abuabu
kobieta żyje chwilą i chwile są najważniejsze i nie zastanawia się co będzie za tydzień

Gość Robolku ale nie o tym temat
jest :O Polki w UK zachowują sie skandalicznie, mówię to jako kobieta, wstydzę się za nie. Myślę, że to wynika jednak z tego, że spory procent emigracji to jednak ludzie z nizin społecznych i moralnych. Ale temat nie jest o prowadzeniu się Polek za granicą, tylko o g****ie i prawie do g****u. Prawa do g****u nie ma. Nigdy i w żadnych okolicznościach (nieważne, czy dziewczyna była modelką erotyczną, puszczalską, czy jaką tam jeszcze etykietkę jej samce nalepiły).

Gość gość
Kobiety napewno nie żyją chwilą, to faceci żyją chwilą.

Gość Polski Robolek z UK
Kobiety dają się uwodzić pozorom. Gdy widzą dobrze ubranego obcokrajowca, to popuszczają szpary bez zastanowienia. Nie próbują wnikać, skąd obcokrajowiec ma takie drogie ciuchy i czy faktycznie dysponuje pieniądzmi, czy może siedzi na socjalu i kradnie. Polki to największe tępaki w UK pośród kobiet wszystkich narodowości - mówię to z całą odpowiedzialnością. Tępaki i totalnie zboczone jednostki, które naoglądały się za dużo po*rnosów dlatego tak ciągnie ich do czarnoskórych.