Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyzywają polskich facetów od gwałcicieli

Polecane posty

Gość Polski Robolek z UK
Gdy widzę, co dzieje się z Polkami - nierzadko normalnymi i wykształconymi - po przybyciu do UK, to mam ochotę zrzec się polskiego obywatelstwa i zapomnieć o tym, że jestem Polakiem.

Gość Polski Robolek z UK
Nie wiem czy jest we mnie wystarczająco dużo sił, żeby powrócić do Polski, założyć własną firmę i normalnie żyć. Bardzo tego pragnę, ale obawiam się, że nie byłbym w stanie tknąć żadnej kobiety polskiej narodowości po tym, czego doświadczyłem tutaj na Wyspach.

Gość gość
Co macie do murzynów ?

Gość Polski Robolek z UK
Zraziłem się, i to bardzo. I siadło mi to mocno na psychikę.

Gość Polski Robolek z UK
Te same dziewczyny z którymi chodziłem do przedszkola, szkoły, z którymi dorastałem, robią za tanie szmaty murzynów i muzułmanów. Dla mnie to koniec świata. Nie chcę żyć w takim świecie. Gdy widzę ładną młodą Polkę, którą obmacuje jakaś czarna małpa to wszystko się we mnie gotuje. Nigdy nie pogodzę się z czymś takim, to jest po prostu chore i to wyniszcza nas od środka.

Gość gość
Masz nasrane w głowie i tyle. Jakby się obmacywała z białym to wszystko OK :o Schowaj się do nory albo do odpowiedniego specjalisty !

Gość Polski Robolek z UK
Dokładnie tak. Gdyby obmacywał ją biały obcokrajowiec, to miałbym to w nosie. Ale nigdy nie pogodzę się z tym, że tak nas Polaków upokorzono, że obecnie polskie dziewczyny ciągnie do gorszych ras. Wk*urwia mnie to tak, że nie jestem w stanie tego spokojnie znieść. Wywołuje to u mnie skrajną agresję i żal.

Gość gość
do lekarz i to szybko !

Gość gość
Sorry, ale co to znaczy gorszych ras. Jak bylam niedawno w Polsce to z trudem wypatrzylam jakiegos przystojnego goscia. twarze jakies takie okragle, usta male, krotkie rzadkie wlosy. Jedyne co moge powiedziec o polskich facetach to to, ze maja fajne ciala. Reszta jest do d**y. sa brzydcy. polskie kobiety za to sa piekne i moga wybierac.

Gość gość
Jakie piękne? Pięknej kobiety z czarnym czy ciapatym nie zobaczysz, to same lochy nie mające żadnych szans u białego nawet mniej niż przeciętnego, takie co by ich pies nie w******ł :D

Gość lepper super cytaty
Jak można prostytutkę zg*****ć? Przecież to jest he he he hehehehehehe...

Gość gość
Przykro czytać jak faceci sami "obsmarowywują" nie tylko rodaczki, ale I inne rasy. Mam wrażenie że jest tu kilku facetów którzy mają mega emocjonalny i psychologiczny problem i "cierpią" na mizoginizm (nienawidzą kobiet. żadnych). Co ciekawe...narzekacie na Polki w UK bo im po prostu zazdrościcie że mają wreszcie okazję zobaczyć że mogą żyć jak chcą, robić co chcą i jak chcą. Typowy zacofany PL facet ino ględzi i jojczy bo sam nic sobą nie reprezentuje. Ani inteligencją "nie zabłyśnie" ani nie ma zielonego pojęcia o budowie ciała kobiety. Jojczy i narzeka jak się Polki za granicą nie "szmacą".

Gość grapcia
jestem w uk od roku i też się nasłuchałam, że polski w uk to suki i mam bardzo dobra przyjaciółkę która wyszła za murzyna i jest w nim szczęśliwa. Co do robola z uk to ma facet racje polaków maja tutaj za biedaków a oni starają sie dożo kasy odłożyć ale tez są tacy co tylko chleją bo sama takich znam. Ja szukam faceta z polski i nie łażę po barach i nocnych klubach a kogoś wartościowego ciężko szukać tutaj w uk. Sama pracuje i kasę odkładam, nie wydaje na pierdoły ale to co robi większość polaków w Anglii to przegięcie.

Gość gość
Mój nick to prowokacja arystyczna. Pracuję jako projektant i programista CAM, obsługuje też 5 osiowe maszyny CNC - mimo że zarabiam prawie 4000 tysiące funtów miesięcznie, to uważam się za "robolka", bo mam skończone studia wyższe i uważam, że praca, którą obecnie wykonuje to zajęcie poniżej moich kwalifikacji oczko.gif>>> mozesz sobie pisac czym chcesz byc, internet wszystko przyjmie, a prawda jeste taka, ze jestes frustratem, ktory nie moze sobie podupic i sperma ci mozg zalewa, bo twojego uniwersalnego kluczyka zadna nie chce, bo swoim widokiem i pogladami 70 letniego dziada straszysz na kilometr...

Gość gość
Grabcia, znalazłaś swoje "szczęście". Ty i Polski robolek z UK pasujecie do siebie w sam raz. Gość 01:46 Masz rację.