Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto był w spa

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się nad spa na kilka dni. Była któraś? Co warto brac pod uwagę przy wyborze? chodzi o słodkie lenistwo i zabiegi :)

Gość gość
to super, że super, ale co trzeba brac pod uwagę przy wyborze?

Gość gość
super, ze aż tyle mądrości potrafisz wnieść do tematu...

Gość gość
Ja byłam na calodniowym wypadzie. Zwróć uwagę na cenę, opinie, czy maja zabiegi, które chcesz wykonać . Jak masz możliwość, jedz najpierw i poogladaj gabinety, czystość itp.

Gość gość
na zabiegi jakie oferuje spa, w sumie to zalezy czego Ty oczekujesz, sauny, masaże, bodydetox, maseczki, aromaterapią czy jeszcze cos innego, najlepiej jest wykupować pakiety nie pojedyncze zabiegi

Gość gość
Pakiety zawsze lepiej się opłacają. Ja właśnie wróciłam z przyjaciółką z Silvan SPA - okolice Rybnika na Śląsku. Na ich stronie sugerowali, aby zadzwonić i oni stworzą pakiety. I tak też zrobiłyśmy. Miałyśmy masaż kamieniami i odżywczy zabieg na ciało, do tego odświeżenie skóry twarzy. Poza tym basen, sauny i spacery:) Polecam

Gość gość
A słyszałyście o Yummy Mummy Ceremony - jest to zabieg dla kobiet w ciąży ?

Gość Gajeczkabajeczka
o tym zabiegu co piszesz nie słyszałam, co to jest? za to ja robiłam w 6 miesiącu ciąży specjalne masaże: relaksacyjny czekoladowy oraz specjalne masaże dla kobiet w ciąży w New Look, jedno jest pewne po całej serii jak ręką odjął zniknął ból łopatki i coś na kształt rwy kulszowej

To naprawdę dobry salon kosmetyczny, mają zresztą bardzo pokaźna ofertę i to że są zabiegu, masaże dla kobiet w ciąży to naprawdę fajna sprawa. mnie przez całą ciążę doskwierał ból kręgosłupa i taki masaż był zbawienny.