Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszzzzzzzzactiv

Pani do sprzątania a zarobki

Polecane posty

Gość irenka_05
Ja wolę sobie zakupić porządnego robota sprzątającego. Teraz mam Electrolux pure i9, znalazłam go na media expert i sprząta aż miło. Siedzę sobie a on odkurza mi pokoje, tylko tyle że steruje go przez aplikacje, do ładowania też sam wraca

Gość gość
opłacamy sprzatanie w domu mojej mamy - głównie te miejsca, gdzie sama nie sięga, czyli szafa, ale i dokładnie podłogi - 20zł/godz, duże miasto wojewódzkie.

Gość gość
znam...kuzynka z facetem maja 60 m2, 2 razy na miesiac przychodzi dziewczyna posprzatac bo kuzynka woli weekend spedzic aktywnie....ona zarabia 12tys , on 10 tys . Moja mama ma dom ok 150 m2..raz na miesiac przychodzi dziewczyna na ok 10h...sprzata , prasuje...wypije kawe..zje obiad... zarobki rodziców ok 10 tys.

Gość gość
U nas na miesiąc to Ok 7.5% dochodów. Pani przychodzi raz w tyg na 4h.

Gość gość
Lepiej kupić sobie dobry odkurzacz pionowy i przejechać nim całe mieszkanie raz na jakiś czas, jednak sporo kasy się zaoszczędzi. Ja mam Electrolux pure f9 i bardzo go sobie chwalę, na media expert go można znaleźć

Gość gość
My mamy Pania ktora mieszka z nami i robi wszystko- sprzata, gotuje, pierze, prasuje, robi zakupy (czesciowo). My placimy jej pensje miesieczna, a dodatkowo zapewniamy wszysto- ubrania, wyzywienie, kosmetyki. Maz zarabia 40tys.

Gość gość
Biedna kobieta, jest na uslugach 24 godz na dobe

Gość gość
Biedna albo niebiedna- ona sie na taki uklad zdecydowala bo wie ze jesli bedzie pracowala "normalnie" sprzatajac to raczej sobie nie odlozy tyle ile u nas odklada miesiecznie. Ma zapewnione wszystko czego jej potrzeba wiec cala jej pensja to sa jej oszczednosci- pani zarabiajaca powiedzmy trzy tysiace miesiecznie ktora oplaca mieszkanie, rachunki, wyzywienie etc raczej nie odlozy sobie dwoch tysiecy, prawda? A co do bycia "na uslugach" 24h, to nie miewamy zachcianek w srodku nocy, wszystko jest w miare usystematyzowane no i ona ma dzien wolny w tygodniu.

Gość gość
Autorko, a co cię obchodzi ile kto płaci za sprzątanie? Pewnie sama chcesz u kogos sprzątać i myślisz, że dostaniesz 100wkę za godzinę, hi,hi,hi,hi. Jeśli chcesz faktycznie nająć sprzątaczke do swojej kawalerki, to cie nie stać, bo gdyby było cię stać, to nie zadawałabyś pytań, ile płacicie. Te, które płacą, nie pytaja, tylko płacą, bo je na to stać.

Gość gość
Ja wolę kupić sprzęt którym sama szybko ogarnę mieszkanie, niż zdawać się na to że ktoś się do tego przyłoży albo nie. Teraz kupiłam w media expert odkurzacz pionowy Electrolux puref9 i powiem szczerze, że ma dużo zastosowań- do okurzania, do kurzu z półek, do zakamarków i okolic framug okna.

Gość gość
2% naszych zarobkow. Pani przychodzi raz w tyg na 3 godziny. Piore I prasuje sama. Za okna dodatkowo jej place.

Gość gość
a wczym te pionowe lepsze są?