Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emkol

jestem doskonałą żoną

Polecane posty

Gość emkol

Dama na salonach,d****a w łóżku,mistrzyni w kuchni..,ktos jeszcze tak ma?zakochana jestem i to dla niego wszystko,dla niego ponczoszki,dla niego pyszne ciasta,kanapeczki do pracy,uwielbiam tak się starac to nadaje sens...i dla córeczki.Dbamy o siebie i w końcu trafiłam na kogoś kto to docenia i szanuje.

Gość gość
wszystkiego dobrego :) obyś była taka przez długie lata i nic nie zakłóciło Twojego szczęścia

Gość jagodowajagodzianka
ja też tak mam jak emkol a w garażu ferrari

Gość gość
a tak z ciekawości zapytam, jak długo po ślubie, skarbeńki?

Gość emkaol
hej,trzy razy sparzylam się myślałam że już nie ma facetów którzy by to wszystko docenili i sami tez się starali... Popaprańcy,imprezowicze,maminsynki,nieroby,cpuny,cwaniaczki..mój były po kryjomu wyłudzał kasę,robił długi,oszukiwał ludzi a oni jedli mu z ręki tak nabierał ich na swoj urok...po dwóch latach wyjechał za granicę,przepadł a ja zostałam tutaj nie wiedząc co sie z nim dzieje,nagle zaczeły sypac się z otoczenia wychodzic na jaw wszystkie jego machlojki i przekręty...nie mogłam się pozbierac po tym byłam jak wrak człowieka przestałam wierzyc w miłość takich spotykałam facetów ale warto miec swoje kryteria i się ich trzymać...nie schodzic poniżej pewnego poziomu tylko szukać kogoś kto nadaje się do stworzenia doskonałego domu i rodziny.

Gość bnbbv
w łózku mistrzyni ? Co przez to rozumiesz ? To znaczy głębokie gardło z połykiem ?

Gość emkaol
Teraz mam faceta który patrzy na mnie z podziwem... pożną nocą wracam w mini i szpilkach z nim z randki,kocham się namiętnie a rano już mam na sobie fartuszek i kroję swojski makaronik do rosołku...on to strasznie docenia i dlatego chce mi się to wszystko robić...jestesmy razem 2,5 roku i ,mam 28 lat.

Gość emkaol
1,5 roku po slubie, marzymy o drugim dziecku...pierwszą córkę mam z pierwszego związku i traktują się kochają jakby byli razem od zawsze.