Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obdarzony konkretnie

duzy penis tez problem

Polecane posty

Gość mała mikkka
takie duże kut.... to wybryki natury i naprawde często jak facet mówi,że ma 20cm to w rzeczywistości ma 16-17 kiedyś widziałam zdjęcie podpisane 20 cm dla chętnej a 20 to było jego marzenie bo stał mu na jednym zdjęciu i go chwycił w rękę to prawie był cały schowany czyli bajkopisarz

Gość gość
Chyba sobie kpisz pisząc że masz za dużego. Rżniesz panienki jedna po drugiej,każda marzy żeby takiego mieć w sobie, jęczą wniebogłosy a ty jeszcze narzekasz że nie możesz go do końca wsadzić. Może się zamienimy? Ja mam niecałe 10,5 cm. Żadnej panienki na koncie a latka lecą. Dwie mnie za to wyśmiały jak zobaczyły z czym do nich startuję. No i jak zamieniłbyś się na takiego który może służyć jedynie do sikania?

Gość gość
Nie problem bo do porodu mąż wchodził do połowy.Po porodzie wchodzi do końca.

Gość gość
zgadzam się, za duży też zły a nawet gorszy. Mój facet ma normalnego, ale gdyby miał trochę większego to by mi było ciężko, bo podczas stosunku czuję się wypełniona po brzegi :)

Gość gość
a ja mam inny problem moj penis ma jakies 19 cm dlugosci ale w obwodzie ma jakies 15 cm :)

Gość gość
jest bardzo gruby ale zapraszam :) chetnie poznam mila fajna niegrzeczna flash1983@tlen.pl

Gość Aleksan2132
obdarzony konkretnie jestes?

Gość gość
jest bardzo gruby ale zapraszam usmiech.gif chetnie poznam mila fajna niegrzeczna flash1983@tlen.pl jak sie popiesci to sie zmiesci :)

Gość Krakus podobno obdarzony
Mam 19 długości i 16 obwodu i też kilka razy miałem problem z bojącymi się laskami. Wydawało by się że każda kobieta chciała by mieć takiego w sobie ale tak naprawdę to odwagę mają tylko nieliczne. Nie wiem ile macie lat panowie ale powiem Wam że z wiekiem problemów tylko przybywa.

Gość gość
w takim razie ile byś chciał mieć żeby uprawiać sex regularnie i żeby żadna ci nie odmówiła?

Nie wiem, piszę jak jest. Chciałbym mieć udane życie erotyczne a nie raz na jakiś czas jak się żonie zachce tak bardzo że już wytrzymać nie może.

Gość gość
a w cm?

Gość krakus podobno obdarzony
W cm głupcze. A co myślałeś że w calach?

Gość gość
ile byś chciał mieć w cm nie w calach

Gość gość
powiem szczerze najlepsze są średnie,a do orgazmu nie trzeba rozmiaru XXL orgazm leży w psychice u kobiet,a nie w rozmiarze penisa no chyba,że taki penis jest naprawdę malutki i cienki

Nisałem Ci już że nie wiem. Raczej chciałbym spotkać taką której facet ma małego i chciałaby sobie od czasu do czasu poużywać. Wtedy obie strony są zadowolone i nie trzeba sobie robić rewolucji w życiu. Tak to widzę. Ale niestety te co lubią dużego chciały by mieć w pakiecie nosiciela na własność. A te co lubią pohasać to się boją dużego. I tak w kółko... Przynajmniej ja tak miałem do tej pory.

Gość gość
miałem w szkole kumpla,który miał małego ale laski dosłownie właziły mu do wyra i nie były to jednorazowe akcje,to z reguły on kończył związek i wybierał kolejną więc o co tu chodzi fakt był przystojny dobrze ubrany ale interes mizerny

Gość gość
Jakoś nie spotkałam w moim otoczeniu kobiet,które by mówiły o rozmiarze,że mały,cienki,duży,za duży spotykamy się na babskich imprezach rozmawiamy o wszystkim o penisach też się zdarza opinia jest jedna może być mały,ale żeby był wariat.Jak facet jest szarmancki,przystojny,dowcipny to już ma wszystko co lubią kobiety reszta to tylko dodatek

Gość gość
Moja kobieta poszła na przypadkowy sex z takim fagasem z pracy, jeszcze zanim się poznaliśmy. Już tego nigdy nie zrobi - bo miał za...go fajfusa! :) Hahahaa... Bodziu P. POZDRAWIAM

Gość gość
a wy to ferie teraz macie?od szkoly? skad ten atak aktywnosci?

Gość gość
Do obdarzony konkretnie. Nie jestem kobietą, i chętnie dałbym Ci na maxa. Powaga

Gość TraczDariusz

No nie wiem gdzie go schować 

Gość ALDONA555

Jasne że nie :)