Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obdarzony konkretnie

duzy penis tez problem

Polecane posty

Gość obdarzony konkretnie

od jakiegos czasu sledze kafeterie i jest w niej sporo tematow odnosnie wielkosci oraz wytykania ze male penisy sa niewystarczajace. ja mam proble w druga strone - jestem bardzo dumny ze swojeg sprzetu, ale nie moge uprawiac sexu ile chce i jak chce, ze wzgledu iz wiekszosc partnerek boli. o analu moge pomarzyc. byloby milo poznac tu dzieewczyny lubiace na prawde duze sprzety i nie boja sie ostrej jazdy z nimi. mam 29 lat, wymiary mojego dzikusa to 26cm dlugosci, 17cm obwodu. chetnie porozmawiam i spotkam sie.

Gość gość
A staje Ci konkretnie ze masz pelny wzwod czy raczej jest flakowaty. Bo przeciez duzo krwi musi uplynac zeby taki maszt na nogi postawic.

Gość gość
jako kobieta szczerze współczuję....miałam kiedyś partnera z dużym sprzętem, choć nie sadze aby był tak duży jak Twój. Niestety sex nie był zbyt udany ;(....nigdy nie mógł wejść do końca a w momentach kiedy sie zagolopował musieliśmy kończyć bo wszystko mnie bardzo bolało....wciąż narzekał, że chciałby mieć mniejszego, nie dziwię się....

No i masz babo placek. :D :D Dobrze w tej kwestii być po środku. Wilk syty i owca cała. Nie wyśmieje że za mały a i nie przerazi się że ją coś rozerwie. Wiem, wiem.... kobiety mogą dużo, ale jest to niemiłe doświadczenie a tu chodzi o miłe i przyjemne doznania i faktycznie, ktoś z fujarą jak u konia, może wywołać drobną.... brakuje mi słowa.... drobny dyskomfort... :) znalazłem. :)

Gość gość
Nowy, chyba, że trafi na odpowiednią klacz ;))))

Gość gość_1
Za duży penis wcale nie wygląda fajnie, jest jeszcze bardziej obrzydliwy od tych małych. :-P

Gość gość
Przy tak dużym sprzęcie musisz odpowiednio dobierać pozycje pasujące do budowy anatomicznej kobiety. Mój partner również ma dużego i początkowo nasze stosunki bywały dla mnie bardzo bolesne z czasem nauczyliśmy się kiedy możemy sobie pozwolić na mocnieszy sex i głębszą penetrację. http://sexforum.pl/2775-jaka-pozycja-przy-duzym-rozmiarze.html

Gość wera8765
Mój mąż ma22-23cm,ja drobna jestem,odpada moja ulubiona pozycja od tylu

Gość basia24_69
U mnie jest tak, że jak sobie mierzę głębokość to mogę sobie włożyć, np. wibrator na ok. 11-12 cm a gdy się kocham ze swoim chłopakiem (ma 19 cm) to wchodzi po jajeczka i jeszcze mi mało. To wszystko zależy widocznie od sytuacji, podniecenia.

Gość gość
Mam 20 cm.,dość gruby,rzadko udaje mi się włożyć całego, panie narzekają ,że je boli ...

Gość basia24_69
Te wypowiedzi tutaj, że za duży, za gruby itp. to chyba jakaś prowokacja, Często rozmawiamy z koleżankami o rozmiarach facetów (tak, tak, to częsty temat gadek w babskim towarzystwie) i jeszcze żadna nie mówiła, że są za duże. Nie mówię tu o rozmiarach XXXL (np. 30 cm) ale i z takim byśmy sobie poradziły, pomijam jakieś ostre pchanie takiej pały na siłę.

Gość gość
Basia masz rozyebaną pyzdę jak pole i nic z tym nie zrobisz tylko operacja cie ratuje.

Gość gość
Nie problemem jest duzy penis tylko jak z niego w pelni korzystać i cieszyć się tym ,chyba taki właśnie mi potrzebny bo powolne wsuwanie i wysuwanie z pochwy może doprowadzic do szalenstwa ,punkt G by zwariował ;)

Gość gość
Mój chłopak ma dużego i grubego. Jak leże na plecach, to mnie boli.

Gość gość
chcialabym takiego byka doswiadczyc a nie kluska jakiego mamoj facet

Na przekór grawitacji ? Dobre ;-) Chyba nie dla drobnych kobiet takie cudo... I jeśli pozycje od tyłu są kłopotliwe lub wręcz niemożliwe,to mimo szczerego zainteresowania odpadam w przedbiegach,niestety :( Ale na wszystko znajdzie się sposób... Powodzenia i .....gratuluję ;-)

Gość gość
tez sobie nie wyobrazam takiego bydlecia we mnie, ale pomacac, pobawic sie chetnie :P

Gość iza22 londyn
takiego okazu nie mialam jeszcze, ale blisko blisko... mega uczucie. chociaz nie mzoe to trwac niewiadomo ile i pchniecia musi umiec facet kontrolowac

Gość gość
Powinienes zrobic uzytek z takiego sprzetu i zatrudnic sie przy kreceniu polskich filmow p***o. Zarobek i przyjemnosc w jedym.

Oj, Tamiza jest piękna ,ale daleko...Ja mam bliżej do źródła Wisły.... Testowanie powiadasz...? Ciekawska jestem z natury i wyzwania lubię...obdarzony konkretnie gościu :-)

Gość gość
Witaj odezwij się do nas paraxxl@wp.pl

Gość Baśka37
Wydaje mi się że puszyste kobiety są bardziej wytrzymałe podczas zabaw z facetem mającego penisa o takich gabarytach.

Gość gość
Jak byłam w ostatnią środę w saunie na inflanckiej to takiego wielkiego i grubego widziałam.

Gość gość
Też takiego wielkiego kiedyś widziałam,poza tym widok penisów nie robi na mnie wrażenia,już się przyzwyczaiłam do takich widoków.

Gość gość
Mam na codzień męża z dużym penisem i do porodu wchodził do połowy po porodzie do końca wchodzi jest wspaniale.

Gość gość
Ostra jazda tylko z kolesiem 15-17 dla mnie jest satysfakcjonujaca, powyzej to tylko bol :/ a mam 175 wzrostu, zastanawiam sie wiecznie jak niektore kobiety mieszcza to w sobie