Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenusjanka1982

w co ubrac sie na wszystkcih swietych na wies i jak sie zachowywać

Polecane posty

Kochane moje! Mam taka sprawe otóz moj TŻ jest ze wsi (ja jestrem z miastam, poznalismy się na studiach zaocznych w Wawce i jakoś tak od razu zaiskrzyło) i już jesteśmny zaręczeni od 2 lat. Mama mojego TŻ zqaprosiła mnie w tym roku na wszystkich swietych i teraz mam dylemat, bo nie wiem w co sie ubrac. mam takie fajne wisniowe botki, które kolezanka kupila mi w paryzu i one sa super i normalnie bym w nich poszla na cmentarz w miescie, ae sie zastanawiam jak to bedzie odebrane na wsi? czy loudzie ze wsi moga sie poczuc urazeni wisniowymi bokami na cmentarzu w tn dzien zadumy i nostalsgii? prosze pomozcie, moze któras z was byla juz w takij sytuacji!!!!!! i ogolnie jak sie zachowywac, czy robic bardziej zadumana minę czy mozna normalnie rozmawiac, jakiej wiekosci powinnam kupic znicze? pomozcie kochane!!!!!!!

Gość gość
A Ty w ogóle wiesz co to znaczy być sobą? Pod każdego się dopasowujesz czy jak? :O Jak pojedziesz na wycieczkę do Chin to sobie oczy na spinacze ponaciągasz, by się mnich w świątyni Seledynowego Smoka nie poczuł urażony?

Gość gość
jestem z miasta....to widać to slychać i czuć......

Gość gość
Radze szybciutko zglosic sie do psychiatry!

Gość mickyyy
a wiesz moze czy ten cmentarz duzy?

Gość rolotrollo
moim zdaniem szkoda butów bo nikt ich nie doceni co najwyżej bedą obgadywac ze sie wystroiłaś jak stróż w boże ciało :P a po za tym na wsi jest błoto a jeszcze ma padać weź jakies czarne buty co by ci ich nie było szkoda po tym błocie wyrzucić :P

Gość mickyyy
Na wsi bloto? To juz nie te czasy. cmentarze sa takie same jak i w miescie. A co do ubioru to smialo idz w tych botkach. Teraz juz sa czasy gdzie panie ze wsi tez o siebie dbaja i chca ladnie zawsze wygladac.

Gość rolotrollo
na wsi zawsze jest błoto jak deszcz pada i nie pierdziel ze nie :P czesto bywam więc wiem :P alejki na cmentarzu mogą być asfaltowe ale za nim tam dojdzie na pewno wpadnie w błoto :P

Gość gość
A Ty myslisz ,że ludzie ze wsi to chodzą na cmentarz w gumiakach ?Na pewno wszyscy obgadają Twoje kozaczki z Paryża ,nie będą mieli nic innego "do roboty".Zachowujesz się jakbyś miała przenieść się w czasie ,bo na wieś jedziesz...

Gość gość
Musisz być zadumana,rozmawiać nie można,nawet o nic nie możesz zapytać ,w końcu będziesz na cmentarzu na wsi,znicze kup najskromniejsze,ubierz się cała na czarno . Dziewczyno przeczytałaś co napisałaś w ogóle?Skąd się urwałaś?

nie wiem jaki to jest cmenatarz boi nigdy tam nie bylam to skąd mam wiedzieć??? co puknij się w głowę nie chcę nikogo urazić i tyle:// koleżanka mi mówiła, że tam mają inne zwyczaje ale nic mi wiecej nie powiedziala a glupio mi się ytać, więc zadaję to pytanie tu, bo jak czytam to forum to wiem, że zawsze znajdzie się ktoś życzliwy i odpowie

Gość gość
same chamy tu piszą to co się spodziewasz

Gość gość
Ludzie,współczesna wieś nie przypomina już tej sprzed 20 lat.Ubierz się jak chcesz.

Gość balabina
włóż wiśniowe botki z Paryża - czuję że na wsi będa wyglądały w sam raz :P wiśniowe -wiesniackie, nie ;) hahahhahahhahah