Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witka 1

KURIER SIÓDEMKA

Polecane posty

Gość witka 1

Czy ktoś wie do której godziny dostarczają przesyłki z siódemki?? Na monitoringu mojej przsyłki jest że dziś o 8:16 do nich dostarczono, a o 8:19 została wydana kurierowi doręczającemu. Czekam cały dzień i nic ;( Dojdzie to jeszcze dziś??

Gość gość
z siodemka nigdy nie wiadomo, ja czekam na sms lub mail z inpostu, bo mam do odebrania paczke z paczkomatu (wiem, ze ona tam jest bo sprawdzilam na starym linku wyslanym po zakupie ze sklepu) i nic. polezy tydzien czy dwa i pojdzie chooj wie gdzie :O gowniane wymysly, a trzeba bylo doplacic 3zl wiecej i wyslaliby poczta.

Gość Huntrey Bogacz
Do wieczora możesz czekać.

Gość gość
u mnie pół godziny temu był kurier właśnie z siódemki

Gość balabina
oooo, mam najgorsze dowsw. z kurierani!! teraz juz nie dzwonią, nie wiadomokiedy bedą, nei zostawiają awiza, sma, nic mało tego - pacan wmawial mi ze neimam skrzynki pocztowej i nie mial gdzie zostawic awiza!! albo inny włamał sie do klatki schodowej - TAK, włamał asie - bo wywarzył drewniane drzwi do klatki, co prawda stare i szpara w nich była ze pewnie cos wsadził, bo jak twierdził - usiłował doreczyc lust!! ale go op*********m 😠 😡 mam zamiar nastepnym razem złozyc skarge na takiego debila albo - jeszcze inny -zostawił paczke u ludzi w domu obok - nie powiadamiajac mnei o tym, bo mnie nie było w domu!! k......!!!

Gość witka 1
Dzieki za odp. A moge tam zadzwonić i ich trochę "pogonić" że jest to dla mnie ważna przesyłka i licze na dostarczenie jej dzisiaj(czy coś w tym stylu)??

Gość balabina
ja jedyny kontakt do kuriera miałam ze sklepu internetowego, w którym zamawiałam towar - bo pzreciez kurierek nie zadzwonił, niby nie mają teraz obowiązku...ale nie wiem czy to prawda. Aha, pracują do 19 tej, na pewno, wczesniej mi wmawiali ze do 16 tej i ze nei mają jak dostarczc. ZAWSZE dział ajak sie postraszy skargą albo nawet tym, ze ty sama odbierzesz paczke z oddziąłu - ooo, to od razu znajda sie pod twoim domem :) da się ?? da! :P

Gość witka 1
Jest ;-) właśnie odebrałam przesyłkę( a już miałam dzwonić). Dzięki za pomoc ;))