Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Joasia

jak to do cholery jasnej jest możliwe

Polecane posty

Gość Smutna Joasia

Moja koleżanka jeszcze z czasów liceum delikatnie powiedzmy urodą nie grzeszy, niska, figura małe piersi, szerokie biodra, grube, masywne nogi, mysi kolor włosów, krótka niemodna fryzura i tutaj UWAGA od niedawna chodzi z bardzo przystojnym chłopakiem, ma piękną twarz, jest bardzo wysoki, przeszywające spojrzenie,inteligentny i najważniejsze wygląda i zachowuje się jak facet, nie nosi jakiś rurek czy grzyweczek. PYTANIE co taki facet jak on robi z taką dziewczyną jak ona ???? Czy on jest ślepy ??? jest pewny siebie, męski, zasługuje na piękną dziewczynę, żeby jeszcze miała dobry charakter ale jest zarozumiałą egoistką :O Ja jestem bardzo ładna i zadbana, miła dla każdego, dlaczego mi nie może się trafić taki facet 😭

Gość gość
boże skąd się tacy ludzie biorą...

Gość Smutna Joasia
Co masz na myśli ?

Gość gość
Może i jesteś miła,ale strasznie zadufana w sobie.

Gość gość
jak możesz oceniać ludzi w taki sposób...

Gość Michał9000000
bo uroda to nie wszystko.

Gość gość
bankowo w łóżku jest the best.

Gość Smutna Joasia
Ale nic bym nie mówiła gdyby moja koleżanka miała dobry charakter, uznałabym nawet że zasługuje na fajnego chłopaka ale ona to taka jędza jest. Chodzi o to że ja się staram, ładnie ubieram i podrywa mnie mnóstwo facetów w typie albo dresiarza albo zniewieściałego chłopca a jak się trafił naprawdę super facet to podbił do niej :( życie jest niesprawiedliwe

Gość gość
bankowo w łóżku jest the best.

Gość Adrianzsfg
nie jestem dresiarzem, moge cie poderwac? Chyba, że też potrafisz podrywać?

Gość gość
To się nazywa: ZAWIŚĆ. I jest częstą i groźną chorobą dotykającą głównie kobiety. Rzadziej słyszę żeby facetom przeszkadzała brzydula u boku kolegi. Zwykle ich to po prostu g. obchodzi, a baby lubią żyć życiem innych, dołować się ich szcześciem i czekać na potknięcie.

Gość gość
Haha z tego co piszesz wnioskuję, że masz siebie za piękność o nieskazitelnym charakterze. Cóż, złe wieści kochana. Zakładając ten temat pokazałaś jaką masz naprawdę paskudną naturę .

Gość gość
wynika z tego, że masz urodę, która podoba się tylko dresiarzom :D

Gość Smutna Joasia
Nie jestem oczywiście super pięknością ale wiele osób zwarca mi uwagę że jestem bardzo ładna, sama sobie tego nie wymyśliłam, od zawsze dbam o siebie a ona to typ takiej złośnicy ciągle pokazuje humory i rzuca uszczypliwe uwagi a teraz jak się spotyka z nim to już jej całkiem odbiło

Gość gość
dokładnie.. udowodniłaś, że wcale nie masz takiego miłego charakteru jak piszesz

Gość gość
Idź smutna Joasiu uczyć się do sprawdzianu, skoro nikt Cię nie chce to chociaż się ucz, bo kto Cię będzie utrzymywał w przyszłości?

Gość Smutna Joasia
Już nie chodzi o mnie, on naprawdę może przebierać w dziewczynach a wybrał taką jędze dookoła tyle ładnych mądrych dziewczyn, np. wiele moich koleżanek a on wybrał ją :o to mnie najbardziej boli

Gość gość
pociesz sie tym,ze bedzie ja zdradzał

Gość gość
on zna ją z innej strony niż TY! nie wiesz w jakich okolicznościach się poznali, czym go zauroczyła, co dla niego zrobiła.. Może jest dla niego idealną partnerką

Gość Adrianzsfg
to co chcesz mnie poderwać?

Gość gość
A co Ciebie boli wybór obcego faceta? Chyba sama się na niego sadziłaś zza krzaka że tak to przeżywasz. Daj dziewczynie prawo do szczęścia i zacznij się zajmować własnym życiem, bo może przegapiłaś już niejedną okazję :P

Gość gość
sądzę ze ona jest dla niego przykrywką.Facet jest gejem.Możliwe,ze ona wie o tym i weszła w taki układ.

Gość gość
Co Ty możesz sądzić, skoro dziewczyny na oczy nie widziałeś a bazujesz tylko na opisie zawistnej koleżaneczki? :O

Gość Smutna Joasia
Wkurza mnie to bo w liceum zawsze mi jakieś głupie docinki fundowała, mimo żę niczym sobie na to nie zasłużyłam, podobałam się takiemu jednemu z klasy ona się w nim podkochiwała, mimo że zawsze go zbywałam to ona i tak była zazdrosna i wyżywała się na mnie ja byłam grzeczna i nieśmiała niepotrafiłam być asertywna a teraz jeszcze w nagrodę los podarował jej takiego faceta

Gość gość
dziewczyno... wyluzuj...

Gość Smutna Joasia
to wyżej to podszyw

pomyśl tak, może sam jest taki złośliwy, jędzowaty? Może dobrze się dogadują bo nadają na tych samych falach?

Gość Smutna Joasia
Rozmawiałam z nim tylko chwilę nie wydawał się być taki jak ona ale sama nie wiem..