Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirrranda

Jak sprawić mu nieziemską przyjemność

Polecane posty

Heh, to jest tak. My zazwyczaj uprawiamy bardzo delikatny i czuły seks - jak na przykład przed chwilą (chociaż teraz był zmęczony, więc jemu to też pewnie pasowało). Ja jestem zadowolona w 100 procentach. Ale chciałabym żeby jemu też było idealnie ze mną. A że jestem niedoświadczona, to pytam o radę ;)

Wczoraj był bardzo delikatny seks, dzisiaj tak samo czy zrobić dla niego coś ostrzejszego?

Gość gość
po ile macie lat? pytam z ciekawości :)

Gość gość
jak ma kryzys wieku średniego to jest stary i może nie przeżyc czego ostrzejszego ;)

Gość gość
marranda a jak two facet ma na imie? bo boe sie ze to moj facet ktory mnie zdradza prosze napisz szczerze tylko imie

No raczej nie to Twój facet który Cie zdradza, bo on jakiś czas temu się rozwiódł (3 lata temu), a mu jesteśmy razem 2 lata i razem mieszkamy. Więc po pierwsze zauważyłabym gdyby znikał albo spotykał kogoś innego. A po drugie mamy do siebie zaufanie.

Gość gość
aha ok dzienki

Gość to tylko ja na chwile
Mirrando. widze ze wiekszosc tutaj tylko sie podmiewa, ale niestety to jest urok naszej polskiej spolecznosci. doskonale wiem co czujesz i chcesz zeby bylo extra. ale trzeba wziasc pod uwage ze kazdy facet tak jak i kobieta jest inna i lubi co innego. ja nie jestem tez jkos specjalnie doswiadczona ale samo to iz widzi ze sie staram jest dla niego wielka przyjemnoscia. jest moim drugim partnerem seksualnym, ale powiem iz wczesniejszy to mogl sie schowac. ja probuje roznych rzeczy co mi tam do glowy przyjdzie:P czasem sie wyglupiaam i mysle ze to go kreci niz taki ton powazny schemat = sciagnij-rozloz-skacz.. :p hehe ja to zawsze dobieram sie do jego ucha:), potem schodze nizej. lubie bawic sie jego pepkiem, caluje wszedzie ..cala okolice i rynek ale nie ratusz :) a jak juz sie dobiore do Niego to wtedy calujac bawie sie jadrami i reka probuje wedrowac nizej az siegne tej dziureczki , , sciskam tez jego posladki, lubie robic mu masaz , calowac plecy jego i grysc posladeczki :) powiem Ci szczerze ze obojetnie jaka technike obierzesz sobie, to jesli to "cos" jest prawdziwe miedzy wami bedzie zarowno satysfakconujace dla niego jak i ciebie. tylko nie popadnij w schemat taki iz bardziej sie bedziesz starac to nie wyjdzie :D spontan..

poza tym pozwol mu np na jakies klapsy w tylek, facetow to kreci jak si etrzesa nasze posladeczki :D niech cieszy oko w koncu jestesmy dla nich :)

bo to kreci pod warunkiem ze nie s zbyt mocne. ja sama na poczatku bylam przerazona bo poprzedni partner tego nie robil, i jak ten tak mnie klasnal w pupcie to sobie pomyslalam "brutal" ale taki subtelny klps to jest cudenko :D j lubie jak tam sobie klepnie lub sciska moje posladki jak na nim siedze:D . sprobuj tez bawic sie jadrami, brac je do buzi :p tez go powinno krecic

a skoro jest Twoim pierwszym fcetem to on moze poprostu chce tez Cie wprowadzic w ten swiat erotyczny, nie chce robic nic na sile i nic zeby ci zle ni ebylo. mysle ze on rozumie ze nie jestes zbyt doswiadczona..ale to jest tak jak z calowaniem, niby nikt nie potrafi a przychodzi co do czego to kazdy umie :p

Heh, ale my sypiamy ze sobą już półtora roku :) Więc nie ma potrzeby wprowadzania :D

"to tylko ja na chwile" ma rację każdy facet jest inny i czego innego potrzebuję, ale jak piszesz że uprawiacie seks od tak dawna to wiesz na pewno co on lubi wystarczy okrasić to czymś nowym czego jeszcze nie robiliście, nie wiem może masaż olejkiem, ja bardzo lubię ale to tylko przykład Ja uwielbiam patrzeć jak moja żona się pieści ale nie jest to reguła. Próbuj i obserwuj a dowiesz się co sprawia mu przyjemność. A może jakieś przebieranki mnie to nie kręci ale niektórzy lubią pielęgniareczki albo jeszcze coś innego. Powodzenia.

Przebieranek nigdy nie próbowaliśmy. Ale on jest facetem naprawdę na poziomie, więc wątpię żeby mu się to spodobało. Co do pieszczenia się samej - on nie wytrzyma i mi przerwie :D wiem z doświadczenia :D Masażu już próbowaliśmy. Bita śmietana i truskawki też były :D

Pojechał do sklepu na drugi koniec miasta (ehhh, te święta) i wysłał mi smsa o treści: "mam na Ciebie straszną ochotę kochanie" :D Może mu zrobić jakąś niespodziankę dodatkowo?

Gość gość
a moze daj mu popatrzec jak sikasz? mój Misio to uwielbia :) :D

Gość gość
sama jestes p******a głupia łilo smierdzonca co facetem nie potrafi sie zaąć i na kafe sie wyzala ahha ofiara losu :classic_cool:

Haha, bardzo śmieszne. Potrafi się zająć, tylko z troski o faceta i jego przyjemność szuka jak najlepszych nowych sztuczek. To że Ty tylko na misjonarza pod kołderką swojemu dajesz, to nie znaczy że wszyscy :P

nie przejmuj sie glupimi tekstami. ech :/ ja mialam sytuacje sttnio bardzo dziwna, kochalismy si edo upadlego, kupilismy sobie gumki "jemu zwalnia tempo a jej podkreca" wiec chcielismy wyprobowac. kochalismy si e ale niestety jedna nam sie zsunela, druga pekla :( chcialam wiec dokonczyc zeby bylo mu dobrze, ale on odsunal mnie na bok i zaczal sie masturbowc. troche przykro mi sie zrobilo gdyz nie pozwolil mi na dokonczenie, nie wiedzialam jak reagowac, le widok juz sam mni ebardzo nakrecal :P

My niestety też używamy gumek :( brałam jakiś czas pigułki, ale nie najlepiej się po nich czułam. Teraz myślę o spirali. A co do gumek - polecam Durex Avanti (nielateksowe), albo ewentualnie Unimil Skyn czy Durex Real Feel ;)

Gość gość
moze wylisz mu odbycik? :P

Gość super orgazm
Jeśli chcesz ,żeby twój facet miał nieziemski orgazm to kup mu flaszkę czystej,parę piwek i niech razem z kumplami oglądną spokojnie jakiś meczyk,a ty w tym czasie wynieś się z domu,nic lepszego nie wymyślisz,hahahaaa

Gość gość
jestem w podobnym wieku co twój facet - skoro lubisz klapsy od niego i raczej jesteś fanką delikatnego seksu - to może skosztujesz nieco ostrzejszej jazdy? Mnie akurat to kręci - nie wiem czy twojego faceta także....ale to akurat się nie nudzi facetom w tym wieku :) Z tego co piszesz jest samcem dominującym - pewno nie chce Cię zniechęcić i się nie rozkręca do ostrzejszych numerków

W związku to chyba on "dominuje". Aczkolwiek nie na zasadzie rządzenia, ale na zasadzie czułości i opiekuńczości. W łóżku tak samo - delikatny i czuły, ale to on zazwyczaj prowadzi. A jak mu dać do zrozumienia że zgodziłabym się na ostrzejszy seks?

Gość gość
jak? srak ciamajdo pieprzona niedołęgo :O