Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka899

tylko kochanka

Polecane posty

Gość anka899

Na początku myślałam, choć nie jestem początkująca, że takie zainteresowanie jakie mi pewien pan okazywał jest sygnałem, że jest zainteresowany. No i był, ale nie tym czym myślałam. Utrzymywał ze mną stały kontakt, a nie było żadnej rozmowy na temat tego jakie ma wobec mnie plany. Sama nie wiem co bym zrobiła gdyby do takowej doszło, bo zakończyłam w tym roku długi związek. Ale rzecz w tym, że tak oto zostałam koleżanką do miłego spędzania wolnego czasu , między wierszami wyczytałam, że wyłączności sobie gratulować nie mogę. Jestem wściekła na swoją głupotę i na to, że jednak się przywiązałam i jednocześnie nie wiem jak to zakończyć z klasą. Nie chcę być kochanką-koleżanką jedną z wielu, być z nim raczej też nie chcę. Jak to rozegrać? Szczerze mówiąc mam też ochotę dać mu nauczkę.

Gość gość
Po co ci klasa w tym momencie. On teraz zasluguje na chamskiego kopa w tylek. Ooo

Gość gość
przywiazalas sie do dawania

Gość gość
ile byliscie razem???

Gość anka899
Kopa....tylko, że ja upatruję winy głownie w sobie, że w coś takiego weszłam, bo nikt mi nie kazał, a już po kilku miesiącach nieokreśloności tej relacji mogłam sama zapytać jak to widzi i o co mu chodzi. Ale w naszej znajomości "dawanie" stanowi może 15%, szczególnie, że doszło do tego po kilku miesiącach.

Gość anka899
NIE byliśmy. Znamy się jakieś 8 miesięcy.

Gość gość
a jak to u was funkcjonowalo? Bo chyba wlaze w cos podobnego:(

Gość gość
tzn tylk ospotkania od 8 miesiecy? zero sexu?

Gość anka899
Ale co chcesz wiedzieć na temat funkcjonowania? gośc 18:27 spotkania i po jakimś czasie seks

Gość anka899
nikt? proszę o rady, co robić