Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Jestem brzydka jak noc i faceci trzymają się ode mnie z daleka

Polecane posty

Taaa, a nordycy to kto debilu ? Kto tworzył cywilizację w Egipcie, Rzymie itp. Kiedyś Rzymianie, Egipcjanie itp, mieli jasne włosy i oczy. Widać żeś lewak, masz wyprany mózg z lewackiej pseudonauki.

Gość gość
Więc nie myl pojęć to lewaku

Moorland-Dla ciebie mogę zapuścić...:P

Argen-Przecież ona była lewaczką, popierała pedałów i innych. ty chyba naprawdę coś z orientacją masz....

i zostać metalem z motocyklem? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :D

Argen-Przecież ona była lewaczką, popierała pedałów i innych. ty chyba naprawdę coś z orientacją masz....

Moorland-Mogę skołować MZtkę, w szoopie mam jeszcze simpla, ale dla ciebie skołuję MZ :P

Gość gość
Hahaha ale aryjczycy byli wcześniej niż imperium rzymskie , napewno mamy coś z nimi wspólnego bo sarmaci nas podbili a to byli indo iranczycy

bsa- ale ty nie lubisz lewaków, a sam kiedyś zaliczyłeś długowłosych facetów do tej grupy :D

Moorland-Poważnie mówię, mam okazję tanio kupić, a znam sie na silnikach, sam naprawiam swój traktor..

Gość gość
BuhHahaha cywilizacja w egipcie była 10 tyś lat temu zaraz powiesz że rzymianie piramidy zbudowali

Oczywiście że byli wcześniej, bo Aryjczycy to potomkowie rdzennych mieszkańców europy, czyli musimy sie cofnąc o parę milionów lat... co za debil z cibie, lewactwo zrobiło z ciebie kompletnego debila

Moorland-Bez ciebie to bez sensu, wolę ciągniki od motocykli, do transportu osobowego to mam rower..

Argen-HIVa byś się nie bał, albo innych chorób? Wcale bym się nie zdziwił że znikła z przyczyny choroby, albo że w końcu trafiła na psychola co ją zabił. Przecież ona się masowo puszczała, podobno także za kasę. Miał byś to samo, jak byś poszedł na d****i.

Argen- Z czego sie tak n******eś? Ja właśnie piję swojską wódeczkę :D

Gość gość
Jedynym debilem jesteś ty bo aryjczycy to 2 i 3 tysiaclecie przed naszą erą wtni się rozpowszechnili , a niemcy się tak nazwali bo hitler wierzył Że każdy europejczyk jest spokrewniony z ariem to tylko była taka gra Tak jak by powiedział że są wikingami a wiadomo że wikingowie Są z norwegii ale by wierzył Że jednak mają coś wspólnego z niemcami. A blondyni swoją droga i w czym blondas jest lepszy od jego ciemnego brata tej samej narodowości , i moje ostatnie pytanie czemu twój guru adolf hitler , wyznawal zaratusztrianizm a nie religię europejską?

Gość gość
Jedynym debilem jesteś ty bo aryjczycy to 2 i 3 tysiaclecie przed naszą erą wtni się rozpowszechnili , a niemcy się tak nazwali bo hitler wierzył Że każdy europejczyk jest spokrewniony z ariem to tylko była taka gra Tak jak by powiedział że są wikingami a wiadomo że wikingowie Są z norwegii ale by wierzył Że jednak mają coś wspólnego z niemcami. A blondyni swoją droga i w czym blondas jest lepszy od jego ciemnego brata tej samej narodowości , i moje ostatnie pytanie czemu twój guru adolf hitler , wyznawal zaratusztrianizm a nie religię europejską?