Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Jestem brzydka jak noc i faceci trzymają się ode mnie z daleka

Polecane posty

Gość gość
Dobra nie mam zamiaru się tobą sprzeczac masz rację tylko blondyni to aryjczycy . Ale powiedz czemu Iran to kraj ariow a nie niemcy , możesz sprawdzić na wiki wpisując iran i bedziesz miał znaczenie nazwy.

nic ciekawego się nie działo. Po staremu pracy od cholery mam soboty pracujące masakra normalnie.

Moorland-Głównie było widać jej twarz, cycków nie widziałem, czyli twarz do szyii, a ubrana to cholera wie, coś czarnego na pod karkiem miała.

gość- A wiesz co to był szlak jedwabny? W iranie do dziś są niektórzy ludzie z niebieskimi oczami, nabyli je ich porzodkowie, którzy wędrowali szlakiem jedwabnym do Europy. Niby skąd w Iranie mieli by być ludzie z jasnymi oczyma, skoro na wygląd wpływa środowisko a w Iranie ciepło jak diabli. Ewolucyjnie to niebieski oczy i jasna skóra jest niemożliwa, a że czesto kiedyś byli w Europie, to też ich kobiety nabyły dzieci z niebieskimi oczyma...

fiku mikuuu-Jak byś miała niebieskie oczy, to bym cię poderwał, nawet włosy bym zapuścił, podobno z włosami mi do twarzy..

nie dam, wolę być anonimowa. Zapewniam cię tylko, że nie mnie widziałeś.

"moją" fotę też ktoś wstawił. I paru innych osób, nie sugerowałabym się tym zbytnio.

Moorland-Nie dasz bo mnie nie lubisz :( niech tak bedzie :(

nie, nie dam, bo Cię nie znam. Jesteś obcą osobą i nie ma absolutnie żadnego powodu żebyś wiedział jak wyglądam. I tak już wielokrotnie w różnych tematach opisywałam swój wygląd. Więcej nie trzeba.

Argen- I co, o r*****iu wtedy nie myślisz? Czemu piszesz że raczej jesteś hetero, faceci cię nie brzydzą pod kontem seksualności?

Gość gość
Ok bsa ale moim zdaniem kolor oczu nie ma tu nic do rzeczy w określeniu czy ktoś jest aryjczykiem czy nie bardziej jego korzenie aryjczycy to inaczej indo-iranczycy tak jak pisze więc indoeuropejczycy się do nich nie kwalifikują

Moorland- I dobrze że nie jestem, bruneci wyglądają jak by brudni byli, włosy czarne jak smoła a moje się świecą.

gość-Kolor oczu to podstawa, odnosi się do nich nauka antropologiczna. Dlatego że jest ona podstawą do ewolucji, czylli środowiska w którym dana rasa żyła. Ludzie o jasnych oczach i wlosach to tzw ludzie światła, którzy każdej wiosny wyglądali świtała. Po prostu u nas brakowało światła, tak jak teraz się dzieje, czyli słońce późno wstaje a szybko zachodzi. Natomiast inne rasy to tzw ludzie słońca. Araby, murzyny i inni to są właśnie ludzie słońca a nie światła. Nawet wierszyki są o nich, "Arab to syn słońca, leży pod palmą i dupczy bez końca". :D

kapselko- W Polsce na pewno wysokim, na zachodzie już nie. Ja mam 193 cm i jestem przeciętny na zachodzie. Kupić rower w polsce to jest problem, jak byłem w Holandii, to rowerów masa na mój wzrost, jeden sobie nawet przywiozłem za grosze.

Moorland- A ty lubisz wysokich i barczystych a mnie nie lubisz, to się nazywa hipokryzja..

Gość gość
Czysty pers z czystym arabem , ma tyle wspólnego co ty z aborygenem , Araby to semici jak żydzi Slowianie celtowie nordycy to indoeuropejczycy Persowie , kurdowie , afganczycy to indo iranczycy ' aryjczycy'

bsa - ja cię ani lubię, ani nie lubię. Lubię za to Twoje tematy, poprawiają mi humor :) I fakt, lubię wysokich i barczystych...ale też długowłosych :P