Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Jestem brzydka jak noc i faceci trzymają się ode mnie z daleka

Polecane posty

no właśnie nie wiem, coś w temacie fiku o brunetach pisałeś tak jakbyś się z nimi identyfikował. Co do Fiku - charakter ma fajny, ja myślę, że jest za dziewczęca dla facetów.

Gość żelek in love
bsa jak zwykle fantazjuje :D

Moorland- Ty w moich tematach też piszesz, co wcale nie oznacza że mnie lubisz, myślę że wręcz przeciwnie, dać ci zielone światło i BSA byś powiesiła z satysfakcją...

Gość bolass
no jak te foto co tu było z Goldena jest jej to faktycznie jest brzydka.

nie chodzi mi o to, że tam pisałeś, po prostu zabrzmiało tak jakbyś ty sam był brunetem, dlatego pytam.

Nawet boję się pomyśleć za co by mnie moorland powiesiła...:P

Gość gość
Htm jakiś wiesniak napisał że aryjczyk nie może być brunetem ha ja jestem aryjczykiem i jestem brunetem :-)

bolass - nawet na tym zdjęciu które krążyło po kafe dziewczyna nie była brzydka, więc nie przesadzaj.

Nie jest brzydka, nie w moim guście bo ma brązowe oczy, ale jak na niearyjkę to brzydka nie jest. Na pewno jest zdrowa, bo nie chce rasy Aryjskiej i to się chwali, Aryjki tylko dla Aryjczyków a Aryjczyki tylko dla Aryjek. Dlatego ja bym pasował do Moorland jak dwie krople wody.

gość-Taaa, a eskimos jest czarny :D Jesteś co najwyżej pół aryjczykiem, pewnie pół żydem.

Gość żelek in love
wczoraj było halloween, nawet brzydule mogły wyjść bez makijażu i pukać do obcych domów :P było korzystać :classic_cool:

Gdyby Fiku znalazła kogoś kto lubi takie "słodkie" dziewczyny to spokojnie ten ktoś by ją na rękach nosił.

Gość gość
Uzywasz slowa o którym chyba nic nie wiesz baranie :-)

Moorland-Ona boii się łysych :D a tacy są zazwyczaj przypakowani i tylko taki może nosić kobiety na rękach. Wierzysz w to że Komorowski umiał by nosić swoją kobietę na rękach?

Ja uważam że fiku jest z tych dziewczyn które mają wady w rozwoju psychofizycznym. Przez 20 lat pilne uczennice, pilnujące książek i nie zaprzątające sobie głowy chłopakami, taki bardzo przedłużony wiek dzieciństwa do lat 10-11 kiedy mówi się wtedy dzieciom o całowaniu a one mówią fuj. Ale to nie dotyczy każdego, nie generalizuje. Może niektórzy dojrzewają płciowo dopiero po 25 roku życia? Może będzie mieć pierwszego chłopaka dopiero w wieku 30 lat? To ciekawe biologicznie przypadki. U mnie pierwsze kontakty z dziewczynami zaczęły się w 5 klasie podstawówki, oczywiście nie świadczy to o pózniejszej normalności czy nienormalności w życiu ale rozwój przebiegał prawidłowo.

Gość gość
Wiesniaczku , mam persa W klasie jest ciemny , a pani od historii powiedziała że to persowie wywodzą się od Ariow , a w ich języku slowo slowian znaczy niewolnik , więc słowianie nie są ariami tepaku !!

mój facet nie jest "przypakowany" (przynajmniej nie tak jak ty zdajesz się to rozumieć), a jedną ręką mnie podniesie ;)

gość-Jak masz czarne włosy, to nie możesz być rdzennym mieszkańcem Europy, pewnie jesteś żydem, albo mongołem, na pewno nie jesteś człowiekiem północy, czyli Aryjczykiem.

Gość gość
Hahaha człowiek północy to Nordyk i on ma jasne włosy i oczy A aryjczyk to nic innego jak Indo Iranczyk i pochodzi z terenów iranu.

Gość gość
Poczytaj trochę historii a nie tylko naziści ci we lbie , Tepy aryjczyku.

gość- Zaponiałeś chyba o tym, że dziś szkoła jest lewicowa, a ta pani która pieprzy trzy po trzy, to w gimnazjum kolegą obciągała w kiblach, aby być w centrum uwagi. Nauczycielki to są lewackie d****i, które nie mają pojęcia o nauce. Skoro persowie to Aryjczycy, to kim jest rasa o jasnych włosach i oczach, która występuje jedni w północnej Europie, jedynie miejsce gdzie są ludzie o jasnych oczach i włosach, reszta to podludzie z brązowymi i ciemnymi oczyma. Dlatego też araby, persowie z którymi żeśmy utrzymywali kontak po przez tzw szlak jedwabny, to nazywali nas Aryjczyami, Arya znaczy szlachetny. Bo według nich byliśmy szlachetni, mało agresywni, inteligetni a jak trzeba było to bojowi, dlatego nazwali nas nadludźmi, czyli ludźmi szlachetnymi.

Gość żelek in love
tylko łysy może nosić kobietę na rękach? a jak mu włosy odrosną, to traci tę magiczną zdolność? :D

Gość gość
Ale slowianie wzięli się od sarmatow więc są pokrewnymi persow Nawet jezyk mają trochę podobny

Gość gość
To już ci napisalam że ci z północnej europy to nordycy I nie tylko europejczycy są blondynami , wpisz sobie w youtube Real aryan race co znaczy prawdziwe aryjskie twarze , a Nikt nie powiedział że byliśmy biali i bojowe z tego co wiem To naród z iranu'dziś persowie'jak podbijal indie to tak ich opisano Zanim w europie była cywilizacja

bsa - jesteś niemożliwy. Każdy temat sprowadzasz do seksu lub/i aryjczyków :P