Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi

Polecane posty

Gość gość

Mam dosyć. Moja "przyjaciółka" mnie nie słucha. Zwierza się z własnych problemów, a jak dzisiaj zaczęłam mówić na temat chłopaka, który mi się podoba, momentalnie zmieniła temat i zaczęła mówić o chłopaku, który jej się podoba. Najgorsze jest to, że teraz 90% społeczeństwa jest nastawione na własne "ja", oczekują nie wiadomo od drugich, a sami nie mogą wysłuchać... Jest mi strasznie przykro :( Zwłaszcza, że mówiła dzisiaj tylko o sobie, ja o sobie nic... :(

Gość pejs brook
powiedz jej to

Gość gość
Nie ma sensu, taka jest... Już z nią kiedyś gadałam na inny, bardzo ważny temat, a zrobiła odwrotnie, co mnie strasznie zraniło. Rana trochę się zagoiła, ale jak wspominam to jest ciężko. Więc nie liczę, że się zmieni.

Gość gość
Halo halo jest tu ktos jeszcze. Koleżanko z kafe mam identyczny problem do Twojego i chciałabym z kims o tym porozmawiac:( Moge Ci podac namiary do siebie zeby nie pisac tu na forum.

Gość gość
Mojej tez sie nie da nic przetlumaczyc. jest dobra ale przez kilka dni, a potem znowu rzez.. od miesiaca sie z nia ustawiam, ale ona woli swojego przydupasa. Postanowilam ze przestane z nia rozmawiac. Wiem ze sie predzej czy pozniej odezwie i bedzie to trudna rozmowa.

Gość akimka
Zakończ taką znajomość.

Gość gość1111
Ciezko jest zrezygnowac z czegos co towarzyszy nam przez cale zycie wiem cos o tym, bo z moja przyjaciolka znam sie od 14 lat