Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jutro ubieracie na cmentarz nie wiem czy bedzie cieplo czy zimno czy jak

Polecane posty

Gość gość

i juz sama nie wiem w co sie ubrac jak wy sie ubieracie? moze mnie cos zainspiruje piszcie

Gość niewiemmmmmmmmm
zalezy jaka bedzie pogoda? ma byc 10st i slonecznie wiec płaszczyk, legginsy, botki, duży szalik, w sumie to na codzień tak chodzę:D

Gość gość
wiadomo ze prognozy klamia i nigdy nie wiadomo co bedzie nastepnego dnia wiec wole sie przygotowac na wersje ciepla i zimna

Gość gość
Jak to jak się ubierzemy? Toć nowe futro mus założyć, znajomi jeszcze go nie widzieli:D Nie szkodzi, że będzie ciepło, 1 listopada wkładamy futra

Gość gość
załóż suknie balowa i baletki dzizas, co za problem:O:O:O

Gość gość
ja wlasnie mialam plan futerko ale nie wiem czy nie bedzie za cieplo zeby je zalozyc jak myslicie?

Gość no ja sie wqrwie jak bedzie ci
eplo, bo zem kupila se nowy kozuch, chcialam sie pochawlic, bo zawsze duzo znajomych spotykam, jak bedzie cieplo to p*****leee nie ide na cmentarz:D

Gość gość
autorko jestes zdrowo p*****lnieta, serio trzeba byc nie lada kretynką zeby taki temat zalozyc:O

Gość gość
ja tez mam taka cicha nadzieje ze bedzie zimno bo mam ladniejsze to futerko wlasnie a jak bedzie cieplo to mam do wyboru albo cienki plaszczyk albo skorke jak myslicie co lepsze?

Gość gość
grube rajstopy , kozaki, spodnica do kolan, plaszczyk, szalik, rekawiczki, gruby sweter, i tyle,

Gość gość
jak ci sie temat nie podoba to nie pisz nie czytaj nie komentuj nie wchodz proste jak strzala amora

Gość gość
skórke...o nie, litosci, co za idiotki tu siedzą:D

Gość oj zazdrosnice same i niedojdy
no ja to co:D dresik dobry na kazda okazje, co ty ze wsi?, ze chcesz futerko zakladac na plery:D

Gość 1213mama122
[zgłoś do usunięcia] gość grube rajstopy , kozaki, spodnica do kolan, plaszczyk, szalik, rekawiczki, gruby sweter, i tyle, x x załoze sie,ze to 50 latka pisala:D

Gość gość
jak będzie zimno to futro jak ciepło strój kąpielowy

Gość gość
kurde nie dziala ta stronka

Gość gość
Nie wierze :D temat miesiaca!

Gość Gosciwita
Wstaniesz rano, to zobaczysz jaka za oknem jest pogoda. Ja sobie cmentarz odpuszczam. Ani za tym nie przepadam, ani nie mam checi chodzic z pokaźnym juz brzuchem wśród tłumów, tymbardziej ze pęcherz uciśnięty. Moze na wieczor sie wybiore jak sie sytuacja uspokoi.

Gość gość
No jak to co? Strój helołinowy! Będę przebrana z świnkę Peppę, a mój pies za cielaka.

Gość gość
1213 hehe mam rowno 30 lat. Spodnica pencil . Obcisla za kolano:) do tego dopasowane kozaki , obcisle do pól lydki, na obcasie, czarne,gruby szary swterek z angory , dopasowany,który ma drobne cekinki, ( cekinki, ale bardzo drobne i prawie niewidoczne) czarny krotki plaszczyk z zary basic,do tego gruby szal zakladany przez szyje, i tyle,