Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol informatyk pan z włości

Mieszkam z byłą w jednym mieszkaniu i już nie wytrzymuję

Polecane posty

Mieszkałem wcześniej z kumplem, ale zmulaszczo było no i drogo - 450 plus opłaty za pokój żal mi kasy było.Odezwała się moja była, że szukają z koleżanką do mieszkania 3 pokojowego dużo taniej. Ok, zamieszkałem z dziewczynami i już żałuję...mizdrzą się całymi dniami, jest tylko spokój jak powychodzą do swoich niskopłatnych posad...a zresztą pośmiejcie się moja była w call center pracuje w jednej z firm gdzie zapraszają na pokazy:D żal nie? ale wracając do sedna - dziewczyny mają po 26 lat, ale zachowują się jak nastolatki. Patrzą tylko jak się wytapetować itp. Wracają z roboty i tylko ble ble...co wieczór jakieś piwko itp i siedzą palą fajki na balkonie:O dostarczają rozrywek, co jakiś czas wpadają faceci po jedną bądź drugą. W sumie mam podejrzenia że była ma spotkania sponsorowane:classic_cool: matko, gdzie ja popadłem?:O

non stop chleją jak faceci, klną...damy po polonistyce:O takie właśnie są kobiety. Jak tak można?

Gość piękne włosy mam acha
Człowiek bez zobowiązań ma prawo zachowywać się jak chce. Praca niskich lotów, ale i tak dziewczyny pracują, dużo moich koleżanek w wieku 23-26 lat siedzi na bezrobociu.

nie zdziwiłbym się. A najbardziej wkurza jak puszczą np Akcent czy inne discopolowe gooowno:O

aha, stroją się ale umyć kibel nie łaska:p ale siedzę bo tanio

Gość gość
Karol, a mógłbyś mi powiedzieć, dlaczego cały czas mi znikają zakładki te po lewej stronie ekranu?

To się wyprowadź :P Śmiejesz się z tego,gdzie one pracują,a sam pewnie jestes biedakiem, skoro musisz wynajmować pokój i jeszcze twierdzisz,że 450 złotych to dużo.

weź i się wyprowadź jak taniej nie znajdę:p oo teraz biegają w majtkach bo idą na imprezę i szykują się