Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo bolace miesiaczki a wczesniej nie

Polecane posty

Gość gość

Mam 23lata, miesiaczkuje od 14roku zycia i nigdy,ale to nigdy nie cierpialam z powodu okresu, ale teraz zauwazylam, ze od 3.4miesiacy w pierwszy dzien doslownie zwijam sie z bolu, nic nie jem, kreci mi sie w glowie, caly dzien leze skulona w lozku no i ten bol..biore tabletki jedna za druga, troche zaczelo mnie to martwic, gdyz nigdy tak nie mialam, zaraz pewnie powiecie idz do lekarza, ok zgodze sie, ale mieszkam za granica i nie bardzo chce tu isc, a do pl jade w styczniu, dlatego pytam sie tak orientacyjnie co moze byc tego powodem, ktos mial cos takiego?za wszelkie odp bede wdzieczna!

Gość gość
napisz do mnie na gg 48444130

Gość gość
nie mam gg, popiszmy tutaj :)

Gość gość
ok :) ja mam 21 lat i od początku kiedy dostałam tylko okresu miałam straszne miesiączki, wymioty, biegunka i strasznie obfite , skrzepy straszne. pierwszego i drugiego dnia nie nadawałam się do niczego, pani doktor a miałam wtedy 14 lat czy 13 powiedziała że tak musi być, teraz jak już wcześniej wspomniałam mam 21 lat i okresy mam nadal bolesne ale chyba trochę mniej ja mam naturę do skrzepów krwi i przy tym kiedy ten skrzep się wydostaje (sorry za dosłowność) czuje okropny ból.

Gość gość
przeca to książkowa endometrioza!!!

Gość gość
dzieki za odp! u mnie wlasnie jest odwrotnie, przez tyle lat ani razu nie bolal mnie brzuch, a teraz?masakra..nie chce tak

Gość gość
wiesz, moja koleżanka tak ma, rodziłaś dziecko? Dlaczego endometrioza?

Gość gość
nie, nie rodzilam kandydata brak :p

Gość gość
rozumiem Ci doskonale, szkoda że nie masz gg czuje ze na niejeden tamt byśmy pogadały :) mojej koleżance zrobiło się tak po porodzie, do takiego stopnia ze używa podpasek po porodowch

Gość gość
skrzepy, wymioty, biegunka, bolesne miesiączki i jeszcze się pytasz czemu endometrioza??

Gość gość
teraz zostały tylko skrzepy, boleste miesiączki i czasem biegunka, co to jest ta edometrioza?

Gość gość
skorzystaj z googla i zobacz co to endometrioza

Gość Moncia

Przy wyjątkowo upierdliwych miesiączkach ( tak co drugi miesiąc) wcieram w brzuch balsam Oz z olejem CBD. Bardzo mi pomaga na te najgorsze bóle. Poza tym ślicznie pachnie 🙂