Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alf1994

Zainteresowanie płcią przeciwną

Polecane posty

Gość Alf1994

Witam wszystkich, mam 19 lat, zaczęłam I rok studiów. Nigdy nie interesowało mnie chodzenie, nigdy się za mężczyznami nie oglądałam. Ostatnio stało się coś strasznego. Otóż nie stopniowo, ale nagle, w październiku zaczęli mi się szalenie podobać niektórzy młodzi mężczyźni( w wieku 20-30 lat). Jak patrzę na niektórych, to czuję się tak, jakby mnie piorun trafiał, robi mi się ciepło w środku i muszę odwracać wzrok. Jestem pod wrażeniem urody niektórych i ich budowy. Czy Wy też tak macie?

Gość anonimowy Joe
Ciiii powiem ci w sekrecie że czatuje na Łoną ale że mnie okładają Olkami ,Inez i Madziulami publicznie zmuszony jestem deklarować hetero-sceptycyzm ...;)

Gość gość
Pytam poważnie, niektórzy koledzy ze studiów są strasznie przystojni, nie mogę przestać o nich myśleć, nie spodziewałam się, że to we mnie uderzy w ogóle, tak późno (mam prawie 20 lat) i z taką siłą. Patrze na nich, myślę, jakie mają piękne rysy twarzy, jak są wspaniale zbudowani. Stało się coś, czego nigdy nie podejrzewałam-zaczęłam się interesować płcią przeciwną. Co mam robić, bo zwariuję!

Gość gość
Joe dlaczego komuś miało by sprawiać przyjemność pisanie o paniach którym dobrze życzysz ale z którymi nie chcesz mieć bliższych kontaktów (Inez ,Ola ,Madziula) ?

Gość Alf1994
Błagam, czy ktokolwiek jest w stanie mi odpowiedzieć poważnie na pytanie? Proszę się nie naśmiewać i nie ironizować.

Znajdź bezpieczne ujście dla libido a potem z głową wybierz fajnego faceta :P

Gość gość
Wybierz najprzystojniejszego i okaż swoje zainteresowanie,jeśli spodobasz się jemu to problem zniknie.

Gość Alf1994
Ale czy to jest normalne, to co zaczęło się ze mną dziać?

Gość gość
Normalne,z większym natężeniem bo późno zaczęło się w Twoim wypadku.

Wiesz, zależy czy księży i zakonnice którzy przysięgają celibat i wierność Bogu uważasz za normalnych, czy raczej ludzi którzy łączą się w pary :P

Gość Alf1994
Nie wiem, czy mnie rozumiecie, ale po prostu mnie "pali", a zaczęło się jakieś...3 tygodnie temu. Zobaczyłam przypadkowo w telewizji scenę, gdzie młodzieniec zdejmuje koszulę w szatni i zrobiło to na mnie piorunujące wrażenie. Nigdy wcześniej tak nie było, a mam 20 lat. Czy jest na to jakieś uzasadnienie?

Gość Łona jest Aniołem
ujście dla libido było mnie wczoraj któryś to już tam raz z rzędu podsuwane ...:classic_cool: (oo so mi chodzi ...?! :D ) co jednak zrobić skoro Łona taka fajna ...? mam nadzieje że złośliwe krasnoludki nie skupią się teraz na Łonej ... metod jest przecież wiele . :)

Gość gość
Chuć się odezwała:).

Gość mądrej głowie
Łona 10/10 :D

Gość dość po słowie
"Łona " jak się podsuwa -"ujście dla libido" ? czytelnicy są pewnie ciekawi jak to wygląda od kuchni ...:) tj Wierze w to co piszesz interesuje mnie tylko aspekt techniczny takich "operacji" ...;-P

Widać ciało dotrzymało tempa opóźnienie umysłowemu które autorka (19letnia, podobno kształcąca się dziewczyna więc i wiedzę z biologii powinna mieć) aktualnie prezentuje🖐️

Gość dość po słowie
Oj "Łona " bo zaczeło się robić ciekawie ,nie daj się prosić ;)

Gość gość
fakt wątek Łonej ciekawszy od rozterek autora .:)

Gość żelek in orange
fajne prowo :) ale dbaj o szczegóły, bo w pierwszym poście masz 19 lat, a potem zaraz 20 :P

Gość Alf1994
To nie jest prowokacja! Raz piszę 19, raz 20, dlatego że mam 19, 5 roku, czyli bliżej mi już do 20 niż do 19. Nie sądziłam, że czeka mnie takie upokorzenie, wyśmiewanie. Chciałam porozmawiać na temat, który mnie dręczy, bo nie mam z kim o tym szczerze porozmawiać. Z jednej strony się boję tego, co się dzieje, z drugiej zaczyna mnie to ciekawić. Czy doczekam się w końcu życzliwej odpowiedzi, czy mam sama dręczyć się z wątpliwościami?

Gość Alf1994
Jeszcze dodam, że moje podejście się całkowicie zmieniło. Do tej pory się nie oglądałam za mężczyznami, widok młodych mężczyzn na plaży nie wywoływał we mnie żadnych reakcji, ale teraz, jak widzę przystojnego młodzieńca, to uważam, że jego ciało jest bardzo piękne. Powiedzcie, jak, mam sobie z tym poradzić, bo przecież nie ucieknę przed sobą.

Gość Alf1994
To nie jest zabawne, dzisiaj w nocy spać nie mogłam, "pali" mnie, rozrywa od środku, zwłaszcza że jestem na kierunku, gdzie 80% studentów to mężczyźni. Jak mam sobie z tym poradzić, bo oszaleję?! Też miałyście takie "objawy"?