Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likwidacja urzędów pracy

Doprowadźmy do likwidacji urzędów pracy

Polecane posty

Zacznijmy od tego że urząd pracy powinien zostać zlikwidowany w trybie natychmiastowym. Takimi sprawami jak: - Składki zdrowotne dla bezrobotnych i osób pracujących na umowę o dzieło powinien zająć się miejski ośrodek pomocy społecznej. -Zasiłek dla osób które nie podjęły zatrudnienia(z różnych powodów szczególnie z sytuacji na rynku pracy) powinien płacić mops 800 złotych miesięcznie. (dla osób które są bezrobotne oraz dla osób które mają niskie dochody w stosunku do swoich potrzeb - wyżywienie, rachunki, itp.).

Pracownicy urzędów pracy oraz wszystkich instytucji państwowych powinni zostać wymordowani a ich obiekty zniszczone jeśli już coś ma nastąpić to właśnie to.

To wolisz dać tym sukom pracownicom z urzędów pracy!!! Wtedy na pewno ludzie szybciej znaleźliby pracę. Chodzi tylko o składki zdrowotne i zasiłek w wysokości 800 złotych miesięcznie. O nic więcej, a chcesz by urzędy pracy dalej istniały?

Gość gość
syn fubu to na co czekasz? idz i morduj :D

Gość gość
Też jestem za likwidacją urzędów pracy. Ja jedną urzędniczkę spoliczkowałam bo wmusza we mnie skierowania ja i tak nie zostaję przyjęta. Ale ona wydają skierowanie i potem mówi się że one są aktywne

Plebs od zawsze był matką wszelkich rewolucji, bez niego ani Napoleon ani Piłsudski nic by nie zrobili jeśli nakierować plebs na takie działania o jakich mówię wybuchła by krwawa wojna domowa i to właśnie plebs wyniósłby nowego władcę na szczyt.

Gość gość
staszek spod monopolowego = Ferdynand Pryszczyc ?

Gość gość
Ciebie by wyniósł?

Dobrze! Nie dałbyś 800 złotych Ok. to może mops by wymyślił coś że ludzie po prostu by to w jakiś inny sposób odpracowywali, robili coś dla społeczeństwa 3 razy w tygodniu po 6 godzin.

Gość gość
najlepszym sposobem na likwidację bezrobocia jest obniżka podatków na tyle aby z nich mozna było utrzymać wojsko, policję, sądy i małą administrację plus pełna wolnośc gospodarcza

Gość gość
a co wam to da że urzędy pracy będą zlikwidowane? przecież wtedy kolejne osoby stracą pracę!