Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama prawie czworeczki

nowy topik RODZINY WIELODZIETNE

Polecane posty

zapraszam do dzielenia sie doświadczeniami mamy posiadające 3 dzieci i więcej. Obawy, problemy, radości. Mamy dwójki lub jednego tez zapraszam. Zalezy mi zeby ten topik nie upadł jak inny o tej tematyce. Wiec jesli ktos chce obrażać rodziny 3+ to niech tu nie traci czasu.

a kto zarobi na twoja emeryturę wyrzuku społeczeństwa!

scott poniatowsky. Dobre!!

Gość mama gromadki
witam, ja mam 4 dzieci. A Ty mamo w jakim wieku masz dzieci ?

Gość gość
A na jakie emerytury zarabiac beda bachory patologii? Patologia bedzie chlac i dzieci z porzadnych domow beda te smieci utrzymywac. Krolice jedynie rodzic potrafia.

Gość mama tez adopcyjna
Witam,jestem mamą wspaniałej czwóreczki . ( 2 dzieci mamy adoptowanych, dwójkę biologicznych). Czym się zajmujecie na codzien? W jakim wieku macie dzieciaki?

Jak chcecie fajne forum, to nie na kafeterii. Tu można się odezwać z doskoku, bo prędzej czy później jakieś psychole rozwalają każdy z nich.. Sama kiedyś się udzielałam na jednym z nich, ale z czasem nawet nie dało się wynaleźć w nim normalnych treści, wiele stron obrażania i wyzwisk. Każdy wątek tak tu umiera.

Gość gość
mamo adopcyjna, napisz mi prosze czy masz jakies problemy wieksze/mniejsze z dziecmi adoptpwanymi ?? z mezem chcielibyscmy kiedy tez adoptowac, ale mąz ma mase watpliwosci

Gość gość
tak tu niestety na taki topik odpowiada od razu patologii niestety kafeteria jest raczej żeby się wyżyć i naubliżać anonimowo więc szukaj gdzie indziej bo kastraci cię zjedzą

Gość gość
U nas sprawa wyglada tak,że my z mężem adoptowaliśmy dwójkę dzieci męża siostry. To jest długa historia,ale powiem Ci,że mamy drobne problemy jak to z nastolatkami,ale tak to zadnych,traktujemy je jak swoje.

mam dzieci rocznikowo: 2006, 2008, 2012 teraz mam termin na czerwiec. I właśnie boje sie reakcji rodziny i znajomych. I tego czy sobie poradzę z 2 maluchów, i 2 starszych

Gość gość
A ja Ci tam z całego serca gratuluje i życzę powodzenia! Ja mam tylko jedno - do tego "wymodlone" (i niech mnie teraz zjedzą oświecone). Szkoda, że ie mogę mieć więcej (zdrowie!). Marzyłam o ślicznej trójeczce :-D

Gość gość
Ja mam dwójkę, 2 lata i 3 m-ce, chciałabym mięć jeszcze jedno, ale zobaczymy jak będzie z obecną dwójką )

Gość gość
proponuję założyć prywatny topic, a wtedy chętnie się dopiszę :) ja mam trójeczkę :) ale na kafe nie zamierzam się udzielać :?

Gość gość
A powiedzcie mi, czy jest jakaś różnica jak się ma dwójkę a trójkę dzieci? No bo jedno a dwoje to już jest różnica. Według Was kiedy jest najłatwiej: z jednym/dwójką/trójką dzieci?

Gość gość
Czy jest różnica ? hmmm, to zależy jaką różnicę masz między tymi dziećmi. Jeśli bardzo mała, to na pewno jest różnica, bo trzeba troje ogarnąć a ręce masz dwie :) ja mam 2 nastolatków i trzecie małe, to prawie tak jak bym miała jedynaka :P

Gość gość
do autorki: po co zakładasz kolejny temat? przecież już taki istnieje! rafaelli i innych ściemiar już tam nie ma i prawdopodobnie nie wrócą to przecież możesz kontynuować tamten stary! . prośba: nie zaśmiecaj forum 10-tym tematem o tym samym tytule!!!