Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce byc skremowana

Byla rewia mody na cmentarzu opowiadajcie

Polecane posty

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaaa
A jak się mają niby ludzie ubrać w dresy jak na siłownię czy do biegania? Wiadomo, że kobiety płaszcze i jakieś spódnice lub spodnie bardziej eleganckie, do tego kozaki lub pantofle. Wątpię, żeby ktoś do fryzjera chodził przed pójściem na cmentarz, poza tym fryzjerzy też mają dziś wolne:) Ja już wolę widzieć kogoś w mini i obcasach niż spranych jeansach i adidasach. Do kościoła też tak idziecie ubrani? Ja generalnie jak wychodzę "do ludzi" to robię makijaż, fryzyurę, ubieram się ładniej. W jeansach to jedynie do sklepu za rogiem, na działkę albo na grzyby.

Gość gość
wiem, ze do piekła pójdę, ale podobno tam ciekawiej i towarzystwo lepsze:D

Gość gość
W moim rodzinnym małym miasteczku zawsze jest rewia mody i pokazówka na grobach. Znicze i kwiaty bardzo wystawne i wyszukane (drogie wiązanki z najdroższych kwiatów fantazyjnie ułożone, ogromne znicze w takiej ilości, aby nie było pustego miejsca, często wszystko ładnie pod kolor, że jak ktoś przyniesie zwykły znicz symbolicznie, to jeszcze przeszkadza).Ludzi tłumy oczywiście. Teraz mieszkam w większym mieście i jak byłam na cmentarzu, to tego nie zaobserwowałam, groby symbolicznie udekorowane, ludzie ubrani stosownie, tzn. elegancko, ale skromnie i po prostu ciepło.