bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 Witam. Bralam tabletki antykoncepcyjne przez poltora roku. Ostatnie opakowanie zuzylam cale po czym dostałam miesiaczke i zaprzestałam ich zazywanie. Po 2 tygodniach lekko bolał mnie brzuch dostałam plamienia (podejrzewam ze to była owulacja?). Trwalo ono 2 dni. 3 tygodnie później zaczal bolec mnie brzuch tak jak zazwyczaj boli na nadchodzący okres. Mialam swoje humorki tak jak przed okresem, był zwiększony apetyt. Brzuch Bolal tak około 5 dni i wkoncu pojawila się kropelka krwi i delikatne plamienie. Pierwszego dnia od razu rozpoczelam nowe opakowanie tabletek. Tylko teraz nie jestem pewna czy to była na pewno miesiaczka ? To było bardzo niewielkie PLAMIENIE trwalo 4 dni. Już 3 dnia (3 tabletka) wspolzylam. Moje pytanie brzmi czy to była faktycznie miesiaczka ? Wiem ze po odstawieniu tabletek organizm się rozregulowuje. Co jeśli to nie była miesiaczka a ja zaczelam przyjmowanie tabletek? Proszę o odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 Doradzi ktoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2013 jeżeli odstawiłaś tabetki na krótki czas a potem znów zaczęłaś je brać to mogłaś rozregulować sobie cykl i to wcale nie musiał być okres. Jeśli to nie był okres to tabletki nie dają ci takiego zabezpieczenia jak powinny jeśli byłyby przyjmowane prawidłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 Nie daja az takiego zabezpieczenia ? Ale jakies choćby minimalne zabezpieczenie jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 Wydawalo mi się ze to był okres bo skad te objawy ? Taki bol brzucha jak na nadchodząca miesiaczke + placz i smiech na przemian (humorki) .. Pierwszy dzień plamienia był słabiutki po przyjęciu tabletki pojawily się minimalne slady krwi. Może przez te tabletki ta miesiaczka stala się slabsza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2013 Ile trwała przerwa w przyjmowaniu anty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2013 Ostatnie opakowanie zazylam poczekałam na okres z odstawienia i przestalam brac potem minelo około 35 dni i pojawilo się to plamienie z dodatkiem krwi czyli ten wlasciwy okres (bynajmniej tak mi się wydawalo, wszystko na to wskazywalo wszystkie objawy). Dostalam je w ten wtorek który był teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 Ostatnie opakowanie zazylam poczekałam na okres z odstawienia i przestalam brac potem minelo około 35 dni i pojawilo się to plamienie z dodatkiem krwi czyli ten wlasciwy okres (bynajmniej tak mi się wydawalo, wszystko na to wskazywalo wszystkie objawy). Dostalam je w ten wtorek który był teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 Ostatnie opakowanie zazylam poczekałam na okres z odstawienia i przestalam brac potem minelo około 35 dni i pojawilo się to plamienie z dodatkiem krwi czyli ten wlasciwy okres (bynajmniej tak mi się wydawalo, wszystko na to wskazywalo wszystkie objawy). Dostalam je w ten wtorek który był teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 Znalazlam taka wypowiedz lekarza na jednym z forum : '' Tabletki antykoncepcyjne blokują występowanie krwawień menstruacyjnych, więc zmniejszenie obitości miesiączki czy jej całkowity zanik mógł być związany z przyjęciem tabletek. '' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 Może okres przyszedł normalnie po tych 35 dniach tyle ze wraz z przyjęciem tabletki zmniejszyl się do minimum ? Bardzo się denerwuje wczoraj wspolzylam bez dodatkowych zabezpieczen .. a tabletki zaczelam brac we wtorek .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 1, 2013 pomoze ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 2, 2013 Proszę o jakies odpowiedzi .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Listopad 3, 2013 Halo ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2013 Czytaj ulotkę a potem otwieraj c**ę na r*****ie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Grudzień 8, 2013 Dostałam ten nieszczęsny okres .. Uff :) Niestety teraz mam kolejny problem. W polowie opakowania dostałam plamienia/lekkiego krwawienia .. Trwa już około 6 dni. Niepokoje się .. nie wiem czy to wynika z tej miesięcznej przerwy która ostatnio miałam od tabletek czy może ilość hormonow jest zbyt mala ? Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwargi 0 Napisano Grudzień 9, 2013 Odpiszcie proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach