Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offfermaa

temat o pieskach

Polecane posty

Gość offfermaa

jacy normalnie ludzie są durni. wkurzyli mnie dzisiaj na spacerze. po dzisiejszym to się nie dziwię że jest tyle źle wychowanych psów i dzieci.

Gość offfermaa
puściłem swojego kundla żeby sobie pobiegał i zaczął się bawić z taką dwójką innych psiaków. na początku wszystko było spoko ale po paru minutach zaczęło się dręczenie tego mojego. on jest bardzo spokojny więc na początku uciekał, prosiłem tych durni zeby uspokoili swoje psy a odpowiedź na to jaką dostałem to: "nic się nie stanie, one się tylko bawią". w końcu sam je musiałem rozdzielać bo mój już tak się wkurzył że zaczął pokazywać zęby. a właścicieli w ogóle to nie obchodziło. a potem taki jeden z drugim, dureń, wielce zdziwiony jak jego pies ugryzie albo zostanie pogryziony. jak ma być inaczej skoro w ogóle nie potrafi się zachowywać bo nikt go tego nie uczy?

Gość gość
puściłem swojego kundla no uroczo o psie swym piszesz

Gość offfermaa
a jak mam pisać? ach, och, mój pieseczek ukochany? to bestia :D

Gość gość
trzeba było swojego kundla nie puszczać, żeby sobie pobiegał i poleciał do tych psów. A jak by ci tamate psy pogryzły twojego kunla, to do kogo miał byś pretensje? Przecież sam go puściłeś a powinieneś trzymać na smyczy. Kundla puszczaj na własnej działce, tam się może wybiegać a w miejscu publicznym trzymaj na smyczy, albo naucz posłuszeństwa, żeby ci nie zwiewał do obcych psów.