Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaKK

czy facet który raz zdradził

Polecane posty

Gość kobietaKK
ja nikogo nie zostawiam, wyrazam tu swoje wątpliwości .nie rozmawiam o tym z nikim, z jedną przyjaciółką tylko..i zgadzam się z Funny..

Gość largo con morte
largo - nie nie byłam - nadal jestem z nim oczko.g" X oczy hooyem tobie zarosly: czytaj ze zrozumieniem :D

Gość gość
.Jesteśmy małżeństwem 23 lata i nigdy mnie nie zdradziłusmiech.gif ---------------------------------------------- skad sie biora takie kretynki, jak autorka tej wypowiedzi?:D

Gość gość
Hmm... to bardzo indywidualne. Jeśli znalazł przy Tobie to czego szukał w życiu, jeśli sie zakochał, to dlaczego ma Cie zdradzić? Czasem ludzie się wiążą z rozsądku, tak jak Twój żonaty partner, bo jest dziecko, albo z innych powodów decydują sie być razem. Często nie ma w tym uczuć takich jak miłość. Nie ma bliskości. Są razem, bo sa , po prostu. I z czasem pragną być szczęśliwi, stąd poszukiwanie bliskości, seksu tez, kogoś kto będzie ich rozumiał, czasem tez sie zakochują.. Powiem tak: w życiu trzeba czasem zaryzykować. Jak nie spróbujesz, to sie nie przekonasz co by było gdyby. To,ze zdradził żonę, nie znaczy,że zdradzi Ciebie. Moim zdaniem nie powinnaś zastanawiać się co będzie kiedyś, Jeśli jesteś z nim szczęśliwa, to pozwól, aby to trwało. Jeśli nie wyjdzie, cóż... zawsze jednak przeżyjesz coś pięknego w życiu. A jeśli wyjdzie, to będzie jeszcze lepiej, będziesz szczęśliwa do końca życia :) Życia nie da się przeżyć szczęśliwie będąc całe ono asekurantem :) Powodzenia!