Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaKK

czy facet który raz zdradził

Polecane posty

Gość kobietaKK

zrobi to jeszcze raz ? czy jest szansa ze juz tego nie zrobi.. Spotykam się od 3 lat z mężczyzną żonatym , który zdradzał żonę . Od jakiegoś czasu on chce ją zostawić dla mnie i rozwieść. Ale ja boję się , że jesli facet raz to zrobił , może i kolejny .. przez 3 lata bylismy niemal codziennie razem , kazdego dnia , nie miałam powodu nawet raz , byc czuc zazdrość wobec innej kobiety ( z żoną związek juz dawno im się rozpadł,żyją razem bo ona nie miałaby gdzie mieszkać). Ja go kocham i wiem ,że on mnie, ale to przeciez on pierwszy zdradził .. boję się ze mnie tez mógłby ..

Gość largo con morte
zrobi i jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze jeden i jeszcze raz:D

Gość kobietaKK
wlasnie tez tak myślę ..

Gość gość
codziennie z zonatym?

Żałosne że byłaś z mezatym, mam nadzieję, że cipsko cię tak poswedzi że z nim będziesz a on cię zostawi bo na 100% to zrobi.

Gość gość
problem polega na tym że zdradził tylko dlaczego

Piotr B. Czasem bywa, że ludziom się w życiu nie ułoży. A jeśli jest się już w "pewnym" wieku, dajmy na to w moim, to ciężko o kawalera, bez zobowiązań, bez bagażu.

Gość gość
ja kt omozliwe ze codziennie byliscie razem, a jego zona, dzieci?

Gość kobietaKK
tak , codziennie jest u mnie. czasem i na noc zostaje. wiem ,że chce ze mną byc, po prostu to czuję. mówi, że tydzien potrzebuje by to załatwic.. ale ja się po prostu boję ... pytanie do facetów : czy jestescie w stanie, jesli znajdziecie odpowiednią dla siebie kobietę, ktora pod kazdym wzgędem będzie Wam odpowiadała, to czy jestescie w stanie nigdy jej nie zdradzić ...? bo jak widzę znajomych , czytam to cafe , to wątpię ...

Gość gość
zależy co dawała mu żona a co ty mu dajesz bo dla niektórych to ważne

Gość kobietaKK
daję mu wszystko , co mozna dac osobie którą się kocha ;p

Gość gość
ja bym na Twoim miejscu nie skazywała faceta, nie uwazam ze kazdy kto zdradził bedzie to robił bez konca, gdyby on chciał byc tylko z Toba dla samego sexu to dawno by Cie wymienił na inna laske, a facet po prostu sie zakochał i tyle, mysle ze jest ok

Gość gość
Facet, który zdradza jest najlepszym materiałem na partnera

Gość gość
a masz pewnosc ze nie ma jeszcze innej?

Gość gość
to znaczy na co czeka ? nie chce juz byc z nia to powinien juz zlozyc papiery. no chyba ze czeka az mu dasz d**y i dopiero wtedy zlozy pozew. a wtedy ten pozew bedzie sie odkladac i odkladac i odkladac...

Oczywiście że cię zdradzi, nie ma wątpliwości żadnej. Jestes naprawdę naiwna jeżeli myślisz inaczej, aż dziwne że z twoim IQ nie wybralas się po pomoc do wróżki.

Gość gość
oczywiście jeżeli z żoną są problemy wiecznie i po latach widzi sie że więcej nie gra niż gra to szuka się kogoś lepszego z kim się jest szczęsliwym , jeżeli żona daje z siebie to co powinna , ma świadomość tego to jej się nie zdradza i nie zostawia

Gość kobietaKK
jestem pewna ze nie innej kochanki. uwierzcie ,że większosc dnia spędza ze mną , nawet cały dzien , pracujemy razem , jemy obiad , kolację... , żonę ma , bo wpadli i ożenił się . bywa i tak . 18 lat temu.

Dla mnie sprawa jest prosta, albo bierzesz pod uwagę taki scenariusz, że i Ciebie kiedyś zostawi(miłość nie trwa wiecznie) i godzisz się na to, albo daj sobie spokój. Dla mnie to dziwne, że ludzie chcą się mieć tak na wyłączność, na zawsze i boją się tego, że kiedyś zostaną sami.

Gość kobietaKK
PiotrB, nie jestem juz małolatą, mam 33, do wrózki nie chodzę . Nie będę pisac dlaczego im się nie układa, bo to bez sensu. wiecie ze na na rozpad związków sklada sie wiele rzeczy ..nie tylko brak seksu ;p

Gość gość
brak seksu nie wplywa na rozpad zwiazku tylko na szukanie kogos na boku.

Gość kobietaKK
ale z drugiej strony , jak go zostawię , znajdę sobie kiedyś kogoś innego ( a może już nie ) , to tez nie mam gwarancji , że nie zdradzi ..

Gość gość
idlatego ja juz chyba do konca zycia bede sama

Gość largo con morte
Żałosne że byłaś z mezatym," X hahaha yeblam :D

Gość kobietaKK
largo - nie nie byłam - nadal jestem z nim ;)

Oczywiście, że brak seksu wpływa na rozpad związku. Seks, to ogromnie ważna sprawa dla kogoś kto czerpie z niego przyjemność. Seks to nie tylko orgazm, ale sposób okazywania sobie bliskości. Dojrzały mężczyzna pragnie widzieć w oczach partnerki rozkosz której jest sprawcą. Przy takiej czuje się dobrze. I to dla tego uczucia często gotów jest zostawić rodzinę.

Gość gość
Piotrze B. jestes forumowym dupkiem i posmiewiskiem i ty smiesz innych obrazac?? nie osmieszaj sie przygłupie jeden.... autorko skoro jestes w stanie zostawic tego faceta bo w niego watpisz tzn ze słabo go kochasz

Gość gość
Ja jestem z facetem,który zdradził swoją pierwszą żonę 2 lata po ślubie.Jesteśmy małżeństwem 23 lata i nigdy mnie nie zdradził:)