Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem rasistką

Takie luzne spostrzeżenia

Polecane posty

Gość Jestem rasistką

Tak,jestem... I jak czytam te zachwyty na temat Turków,Arabów,Murzynów i innych,oraz opinie na temat Polaków...to noż mi się otwiera w kieszeni.Co wy dziewczyny widzicie w tych facetach?Przecietniaków,często niezaradnych życiowo stawiacie razem w szeregu, z naprawdę fajnymi rodakami.Co z wami jest nie tak?Czy tylko uroda (zakładam,że są ładniejsi od diabła)się liczy i wielkość k****a?A może jednak chodzi o pieniądze?

Gość Jestem rasistką
Nie no oczywiście,każdy ma prawo do własnej oceny,gusta też są różne.Mnie podoba się np.Ronaldo,zreszta wygląd niektórych południowców jest urokliwy.Ale nie poważę się na oceny,że Polak przy takim np. Turku to brzydal,zakompleksiony wieśniak czy nie udacznik...tylko dlatego,że nie wyrywa łatwych laskek na dyskotece...tak jak robi to Turek z Polskimi turystkami...panny zachwycone,jaki to on obyty,wyzwolony i cudny. A zresztą...to takie moje luzne spostrzeżenia.

a no to sie zgadzam z kolezanka. ja tez nie powiem, ze jakas nacja kobiet jest seksowniejsza od innych, etc. kazdy czlowiek jest unikalny, zarowno pod katem fizycznym, jak i mentalnym. teraz kwestia jak taka osoba na nas dziala, a co ma wpisane w paszporcie, jaki ma odcien skory to nie sa istotne kwestie. w kazdej nacji i kazdej plci znajdziey osoby, ktore maja taka czy inna estya, wyglad, percepcja swiata czy podejscie do wlasnej higieny :) z drugiej skoro niektorzy wola szufladkowac i ograniczac sobie mozliwosc doswiadczania czegos wyjatkowego z wiekszej ilosci stron, to ich sprawa :) niech sie dusza we wlasnym sosie :)