Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parole parole

E Papieros wasze typy

Polecane posty

Gość Parole parole

Polecicie mi jakoegoś dobrego e papierosa zebym była zadowola ? bardzo duzo jest ich na allegro a ja kompletnie nie wiem ktorego wybrać:)

Gość gość
mild x7, ja jestem zadowolona.

Gość JasminkaKRK
Jestem doświadczoną e-palaczką, mam nadzieję. że będę mogła pomóc. Jeśli ma to być Twój pierwszy e-papieros, możesz zobaczyć sobie na markę Dillons: http://liquidowo.pl/e-papieros-dillon-s-zestaw-206.html jest ładnie i porządnie wykonany. Jeśli nie Dillons, to może coś bardziej dla kobiet na przykład zestaw vision venus? - może fajniej wygląda (szczególnie dla kobiet) ale na dłuższą metę, na pewno lepiej wziąć coś z większą baterią. Ile papierosów palisz teraz?

Gość gość
żal.... oszukujecie się w ten sposób, że zrywacie z nałogiem a w gruncie rzeczy nabijacie kasę kolejnemu biznesowi opartemu na ludzkiej krzywdzie. ..E-papieros to przede wszystkim produkt rakotwórczy, więc czy palicie to czy prawdziwe fajki, większej różnicy nie ma.

Gość gość
Moim zdaniem najlepsze są EGo+ obojętnie czy 400C czy 500, bo można się mocno zaciągać i to nie psuje mechanizmu i baterii. Mam taki, ale wróciłam do tradycyjnych, tylko dlatego, że pomimo zaspokojenia głodu nikotynowego taki e papieros się sprawdza, to moim zdaniem ma się wrażenie, że pali się powietrze. Ja tęskniłam za tym smrodem i lekkim drapaniem w gardle przy każdym machu. :) Przerzuciłam się teraz na takie "domowej roboty" - z maszynki. Nie palę siana najtańszego, tylko markowe tytonie tj. Pall Mall i duże zaoszczędzam, bo z tytoniu Pall Mall za 9 zł wychodzą 2 paczki.

Gość JasminkaKRK
drogi Gościu, w internecie można znaleźć bardzo dużo nieprawdziwych informacji odnośnie e-papierosów, jak na przykład ta, że są rakotwórcze. To kompletna bzdura. Polecam poczytać oficjalne badania na przykład na esmokinginstitute E-palę już kilka lat i widzę po sobie jak poprawiło się moje samopoczucie, nie mówiąc już o oszczędnościach...

Gość gość
Ja zrobilem biorezonans w maju i juz nie pale, a palilem 60 lat.

Gość JasminkaKRK
No i wielkim plusem e-palenia jest fakt, że nie śmierdzisz i nie szkodzisz nikomu w swoim otoczeniu. Jak dla mnie to bardzo ważne.