Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isia2580

Problem z zajsciem w ciaze

Polecane posty

Mam wielki problem....od 5 lat jestem szczęśliwą mężatką,do pełni szczęścia brakuje mi upragnionego maleństwa. Niestety co miesiąc pojawia się ta nieszczęsna @ . W tym miesiącu myślałam,że w końcu i do Nas los stał się łaskawy. Zamiast okresu pojawiło się plamienie ,którego następnego dnia już nie było. Myślałam,że okres się rozkręci ,ale o dziwo się nie pojawił. No i pojawiła się nadzieja a wraz z nią parę objawów ciąży tzn.pojawienie się paru nowych żyłek na piersiach,ten dziwny smak w buzi, czasami pobolewa mnie jajnik z lewej strony,zmęczenie też daje o sobie znaki. Nie wytrzymałam -pobiegłam wczoraj do apteki i kupiłam test. Postanowiłam go dziś wykonać z samego rana. I wynik wcale mnie nie zaskoczył bo skoro nie udawało się przez 5 lat to czemu nagle miałoby się udać. Wynik oczywiście okazał się negatywny :( Jestem zła sama na siebie. Rozmawiałam z mężem o badaniach nasienia jednak on się krępuje .Nie chcę go zmuszać ,ale on ma już 35 lat ,a ja 28. Próbowałam już przestać myśleć o dziecku i udało się na rok.... Po roku znowu wariuję bo tak bardzo pragnę zostać znowu mamą (mam już córkę 10 letnią -z poprzedniego związku) Czy ktoś miał podobną sytuację i da mi cień nadziei,że po takim czasie też się udaję...Jest ,któraś z Was tego żywym przykładem?? Zazdroszczę Wam kobitki ,że możecie doznać tego uczucia jakim jest noszenie maleństwa pod serduchem a jednocześnie gratuluję zafasolkowania.....

Gość gość
idzcie z meżem na badania

Gość gość
idźcie na badania. Mojej córce się udało, na początku też mieli parcie na dziecko, w końcu czas mijał i nici z tego aż w końcu przestali tak o tym myśleć, nastąpił spontan, bez parcia na dziecko i niebawem będę babcią, życzę powodzenia

Już próbowaliśmy o tym nie myśleć . Pracowaliśmy zagranicą i nawet nie mieliśmy czasu o tym pomyśleć. Nie kochaliśmy się z myślą ,żeby tym razem się udało tylko czerpaliśmy z tego maksimum rozkoszy i przyjemności .....Jak widać nie przyniosło to żadnych pozytywnych rezultatów...

Gość gość
idzcie na badania: hormony, nasienie, monitoring cyklu, drożnosc jajowodów

Gość gość
Skoro ty masz dziecko to sadze ze raczej w mężu leży problem. Zamiast męczyć siebie badaniami zaczbnij od Meza jego nasienia, jeśli wyjdzie ok wtedy sprawdź czy u ciebie ok. Kobiety przechodza badania ciaze porosd gdzie w czasie ciaxy i porodu mnustwo lekarzy zagłada jej w krocze i jakoś się niue krepuje wiec twojemu mężowi korona z głowy nie spadnie jak się spusci do kubeczka jeśli chce dziecka. Nikt go meczylnie bedzie nied bedzied musial pokaxywac siusiaka tasbunom lydzi przeciex

Gość gość
badanie męskiego nasienia nie jest ani drogie ani takie straszne, jest pełna intymność, wiem, że psychika tu może swoje podpowiadać ale dla dobra czasami trzeba wstyd czy inne wartości schować do kieszeni. My kobiety nie takie rzeczy przechodzimy i dajemy radę to czasami ten nasz pan mąż też może coś zrobić dla nas i dla siebie również

Gość gość
to, że Autorka ma juz dziecko, nie oznacza, że jest w pełni płodna, może mieć np. zrosty w jajowodach lub problemy z hormonami