Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzankkkka

Chyba nie pójdę na studniówkę Będę żałować znak zapytania

Polecane posty

Gość pomorzankkkka

j.w.

Gość Minaa
będziesz żałować, chociaż nie ma czego, studniówka jest przereklamowana

Gość gość
Nie będziesz żałować.

Gość gość
zależy od osoby. ja ani minuty nie żałowałam

Gość gość
nie bedziesz

Gość pomorzankkkka
Jestem uczennicą bardzo małej szkoły więc wszyscy się znają. Moi rodzice już zapłacili za studniówkę aby reszta nie musiała ponosić kosztów mojej nieobecności. Co prawda dali mi wolną rękę w podjęciu decyzji czy tam pójdę ale jednak szkoda 450 zł wyrzucić w błoto:( Wiem, że woleli by abym się integrowała z ludźmi. Dla mnie ta impreza wiąże się z większym stresem niż przyjemnością. Najchętniej bym jej nie chciała!

Gość Minaa
jak zapłacone to idź. co się może stać złego na studniówce. a może akurat będziesz się dobrze bawić:)

Gość gość
500 zl masakra trzeba być idota by płacić za jedzenuie którego sie niezje bo sie niepujdzie

Gość gość
Ja nie byłam bo 1. nie lubię imprez i chlania 2. mam fobie społeczną 3. klasa mnie dyskryminowała całe 4 lata NIE ŻAŁUJĘ :D

Gość Minaa
teraz doczytałam... rzeczywiście masa pieniędzy.. nawet jeśli to kwota za parę.. ja mniej płaciłam za osobę na weselu...

Gość gość
ja byłam, nie żałuję. Tylko że u mnie to był bal a nie jakaś potańcówka

Gość pomorzankkkka
Wiem, że to dużo ale co poradzić. Został wybrany elegancki hotel a przy tak małej liczbie uczniów cena będzie wysoka. Głupio i nie w porządku byłoby nie płacić. Nie chcę iść na tę studniówkę, bo nie wiem z kim będę tańczyć. Boję się, że albo mnie nikt nie zaprosi albo ktoś z kim wstyd będzie się pokazać. No i nie lubię tanczyć. W ogóle nie mam poczucia rytmu. Boję się, że nie nauczę się tego układu poloneza i zawalę występ:(

Gość gość
ojojoj, a co za różnica "bal" czy "potańcówka" ? Jak ktoś ma się męczyć zamiast bawić to naprawdę szkoda zdrowia i kasy, z której można zrobić lepszy pozytek.

Gość pomorzankkkka
Niestety nie za parę. 450 zł za ucznia i 150 zł za osobę towarzyszącą.

Gość gość
"(...)albo ktoś z kim wstyd będzie się pokazać." to trochę przykre podejście do ludzi :O

Gość gość
Będziesz czuła się wyobcowana już na jakieś 2 miesiące przed studniówką, bo wszystkie dziewczyny o tym gadają. O sukienkach, butach, polonezie :P Potem będzie ci smutno jakiś miesiąc po, a potem się zapewne ulotni.

Gość pomorzankkkka
Domyślałam się, że zaraz ktoś na mnie naskoczy ze te słowa. No ale blagam jak zaprosi mnie ktoś w stylu chłopaka, który ma kompleks na punkcie swojego niskiego wzrostu i nadrabia to chamskimi oraz prostackimi żarcikami do wszystkich to średnio będzie mi się chciało z nim tańczyć.

Gość gość
a jeśli nie pójdziesz to odzyskasz pieniądze... trochę to dziwne, że wybrano drogi hotel i że ktos kto nie ma ochoty iść idzie tylko po to żeby pokryć koszta...

Gość gość
Ja nie poszlam i nie zalowalam. Po prostu nie chcialo mi sie brac udzialu w tym cyrku.

Gość pomorzankkkka
Raczej nie odzyskam. Szczególnie, że moi rodzice uważają, że z takiej imprezy nie powinno się wyłamać. I jeśli zdecyduję sie nie iść to oni i tak honorowo za to zapłacą, żeby inni nie musieli cierpieć przez moją nieobecność.

Gość Minaa
to idź. żeby nie robić przykrości rodzicom. nie masz nic do stracenia. może będzie fajnie:)

Gość gość
Mnie się cała idea 100dniówki nie podoba. Po pierwsze - koszty, w tym sukienka na jeden raz, buty, fryzjer bla bla bla. Po drugie zawsze jedni ludzie muszą komentować innych ludzi. A to strój nie taki, a to ta jest żałosna bo przyszła bez osoby towarzyszącej itd. A jak pod koniec schlani nauczyciele próbują się spoufalić z uczniami to juz w ogóle żenada po całości. :O

Gość gość
my za 300 zł mamy heh a idź tam i miej w d***e koleżanki niech żra gruz te zasrane pasożyty ty masz sie bawic i tyle coś pogadać i tyle pojeść napic sie potańczyć z nauczycielami albo coś a jak niewyhdzie to kij stym !

Gość gość
Moim zdaniem to cierpienie innych przez to ze ty byś nie poszła to nie wina twoja tylko tych, którzy ustali, że chcą się bawić w luksusowym hotelu. W szkolnej sali zabawa mogłaby być tak samo dobra, co za burżuje. Swoją drogą masz ciekawych rodziców albo po prostu forsiastych.

Gość gość
Jak dla mnie szkoda kasy, nie byłem i nie żałuje;D

Gość gość
Ja byłem i było ok, pochlało się, potańcowało ale patrząc na to dzisiaj z perspektywy paru lat to gdybym nie poszedł to wcale bym nie żałował, bo niczego wielkiego bym nie stracił. ot zwykła balanga

Gość gość
Nie bedziesz żałować. Może kiedyś studniówka była naprawdę czymś. Jakimś wydarzeniem. Czymś ważnym. Teraz to zwykła nic nie znacząca potańcowa.

Gość pomorzankkkka
Chodzę do małej prywatnej szkoły i tutaj tradycją jest bal z pompą. Są tego plusy i minusy oczywiście. Jak już pisałam drogi hotel i mała liczba uczestników równa się wysokiej cenie na osobę. Moi rodzice powiedzieli, ze sama mam zdecydować czy chcę iść. Nie naciskają tylko zasugerowali, że mogę kiedyś żałować. Ale nie wracamy do tego tematu. Teraz własnie rozważam czy iść.

Gość Minaa
idź idź