Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fość

dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość fość

że za niektórymi laskami faceci latają jak psy, bywa, że nawet latami o nich myślą? podam przykład, "eks" mojego "chłopaka" był w niej zakochany,chciał z nią brać ślub, no ale znalazła sobie innego, wiem, że taki mój znajomy tez się w niej kochał i latal za nią i na pewno nie byli oni jedyni. Zastanawiam się co ona może mieć w sobie takiego, z wyglądu szczupła, nosi szpilki, naturalne blond włosy, niebieskie oczy, ale twarz nie jakaś super piękna, z tego co o niej słyszałam to typowa paniusia i podobno się puszczała, więcej nie wiem. Ale naprawdę czemu faceci szaleją za takimi laskami? ja cały czas się zastanawiam dlaczego ona jest lepsza ode mnie.

Gość gość
bo taka paniusia latwo daje d**y inne laski od razu nie chca dawac wiec facet szuka tam gdzie latwiej bo po co ma czekac i sie starac jak druga da od razu

Gość gość
a skąd wniosek, ze jest lepsza? Bo ktos za nia lata?

tez sie czesto nad tym zastanawiam. czasem dziewczyna calkiem normalna, taka przecietna krajowa, nic nadzwyczajnego (przynajmniej optycznie) a wciaz sie za nia ktos ugania (znam takie osobiscie). ciekawe zjawisko ale nie zgadzam sie, ze to chodzi o latwosc laski i jej puszczanie sie. pytalam nawet kolege jak on to widzi jako facet ale tez nie potrafil mi odpowiedziec.

to nie chodzi o to czy lepsza czy gorsza a jedynie o to ze wzbudza ciagle czyjes zainteresowanie, ktore jest trudno zrozumiale dla otoczenia.

Gość fość
no tak , ale myslałam, że faceci nie traktują takich lasek za poważnie, a tu odrazu zaręczyny, śluby. kurde, mój facet raz powiedział, że tyle kasy co na nią wydał to na żadną dziewczynę nie stracił, nie rozumiem tego zachwytu jej osobą

Gość gość
fość, ale mowil Ci cos? Ze byla jakas fajna?

Gość fość
nie wiem, nie przypominam sobie, żeby wymieniał jej wady i zalety, bo ja wcale bym nie chciała tego słuchać, ale zdarzało mu się o niej wspominać czy to jak byliśmy sami czy u jakiś znajomych :O ale coś mi się wydaję, że on jej słuchał jak piesek. może się lepiej bolcowała, bo pewnie miała większe doświadczenie