Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubass

Piję wodę a tyje

Polecane posty

Gość Grubass

Witam, mam 16 lat odchudzałam się w wakacje jednak od września przestałam i utrzymywałam wagę w normie odżywiając się zdrowo ;) jednak mój problem tkwi w tym że przez miesiąc piłam na cały dzień jedynie dwie szklanki wody...i jadłam tyle samo co normalnie kiedy zwróciłam na to uwagę że piję tak mało zaczęłam zwiększać ilość wody do 1,5-2 l i codziennie wieczorm dodatkowo piję zieloną herbatę ...ale załamałam się kiedy okazało się jak stanęłam na wagę że mam 2 kg więcej ...co mam teraz zrobić ? ważę się co drugi dzień gdyż mam na tym punkcie obsesje ...czy to możliwe że od wody się tyje? Niech mi ktoś pomoże błagam .... :((

Gość gość
tak, woda tuczy. idiotka do kwadratu

Gość gość
Jesli masz problemy z tarczyca to faktycznie mozesz od wody tyc. Chorzy na tarczyce pijac duze ilosci wody zaczynaja puchnąć. Sprawdz sobie tarczyce

Gość Grubass
moja mama ma raka tarczycy więc chyba naprawdę zrobię te badania ;(

Gość gość
nie mozna utyc od wody.jak masz problemy z tarczyca to ta woda zatrzymuje sie w orgaznizmie przez co mozesz puchnac lub miec wiecej kg na wadze. ale to nie znaczy ze odklada ci sie tluszcz =nie tyjesz.

Gość gość
Zatrzymuje ci się woda, bierz coś na jej wypłukanie. I nie pij na siłę, jeśli nie czujesz takiej potrzeby. Ja nie jestem w stanie wypić tyle wody, a wyniki mam dobre.