Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robić ponowne badania krwi dziecka

Polecane posty

Gość gość

Moja córka miała badania krwi gdy miała 3 miesiące i wpisali jej grupę krwi do książeczki zdrowia. Moja mama mówi że krew się zmienia. Czy mam robić badania żeby dowiedzieć się jaką grupę krwi ma??? Jeżeli tak to kiedy powinnam zrobić???

Gość dupa wolowa
to tak jak w tym kawale - syn mowi do matki mamo moja zona mi powiedziala ze jak mamy czarna nianke ktora daje dziecku swoje mleko to dziecko tez bedzie czarne a matka mu odpowiada a ty synu dostawales mleko od krowy A ROGI DOPIERO TERAZ CI WYROSLY

Gość dupa wolowa
to tak jak w tym kawale - syn mowi do matki mamo moja zona mi powiedziala ze jak mamy czarna nianke ktora daje dziecku swoje mleko to dziecko tez bedzie czarne a matka mu odpowiada a ty synu dostawales mleko od krowy A ROGI DOPIERO TERAZ CI WYROSLY

Gość gość
1.grupa krwi w książeczce nie jest wynikiem branym pod uwagę przez lekarzy. 2. Mama ma na myśli że antygeny mogą być niedojrzałe u małego dziecka (i może być pomyłka przy oznaczaniu gr.krwi-przy słabych odmianach) 3.Jeśli chcesz to oznacz mu grupę po ukończeniu drugiego r.ż.