Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do ktorego roku zycia

Polecane posty

Gość gość

Cialo jest jedrne?

Gość gość
to zalezy od ciala jakie masz nie wiem czy jestes kobieta,ja tak. wiec jezeli masz sniada cere cialo jest jedrne nie "jest tzw.. rzadkie"-ja mam 58 lat jestem z mala nadwaga ,nic mi nie zwiodczalo ,piersi moje nie sa obwisle jestem zadowolona ze swojego ciala ,tak wiec zalezy to nie od wieku 35-45-latki Maja rozstepy i wiszace piersi to nie ma regoly moim zdaniem-dodam ze w mlodosci nie urzywalam duzo kosmetykow,fluidow itp..mam znikome zmarszczki ,moja znajoma jest mlodsza o 10 lat a ma zmarszczki masuj twarz nogi piersi (nigdy nie bylam u kosmetyczki (nie stac mnie)radze sobie sama masuje roscieram zeby krew krazyla,jak do tej pory jest ok.

Gość gość
jędrne ciało w wieku 58 lat, kobieto nie dodawaj sobie mam 48 lat i potrafię ocenić jędrność jest to rzeczywiście indywidualna rzecz , ale droga pani w tym wieku .... to, że nie masz obwisłych piersi to znaczy tylko że są małe

Gość Łona jest Aniołem
Ja jestem jędrny infinitum , Łona pewnie też .:)

Gość gość
58 i jędrna, chyba przegiełaś albo nie wiesz co to znaczy jędrne

Gość gość
droga Pani ne mam wcale malych piersi ale i nie ogromne ja wiem co znaczy jedrnosc ciala,niech Pani mysli i pisze co chce ja znam swoje cialo ,napisalam chcialam tylko dac dobra rade od wielu lat masuje swoje cialo ,myslalam ze mozna tu porozmawiac w kulturalny sposub,poradzic komus ,czy tez samemu spytac o rade,zapewniam Pania ze sobie nie dodaje i nie mialam takiego zamiaru.a podejrzewam ze Pani nie jest ze swojego ciala zadowolona i z tad taka reakcja

Gość Łona jest Aniołem
geny,trening ,higieniczny tryb życia (mam te trzy rzeczy :D

Gość gość
oooo jestem zadowolona ze swego ciała i nie tylko z ciała ale nigdy nie powiedziałabym ,że ono jest jędrne, no chyba że będziemy je oceniać w stosunku do wieku i patrzeć jak wyglądają nasze rówieśniczki jędrność jest związana z kolagenem i nie ma bata, by w wieku 58 lat mieć jędrne ciało, ciało, nie samą twarz moja teściowa do śmierci miała ładną, jędrną twarz, ale jej ciało nie było jędrne od wielu lat proszę iść na plażę i popatrzeć na jędrne ciała iiiii troszkę samokrytyki

Gość gość
widzę to ona własne oczy.Jeśli się ktoś świechtli smarowidłami od niemowlaka,to wszystko flaczeje już w wieku 30 lat.A kto niczego nie używa wygląda dłużej młodo. 58 lat-wierzę Ci

Gość gość
Śmiech na sali - 58 lat wierzę ci

Gość gość
bez kom.

Gość gość
a co to znaczy świetchli ja się nie świetchlę widocznie

Gość gość
i ja się nie świechtlę będę jędrna do śmierdzi

Gość gość
łał ja też suuuuper wiadomość ummm ,a może jeszcze troszkę dobrych rad na jędrność

Gość gość
Ej jędrna 58 latko chętnie poznam, bo mimo dużego doświadczenia w oglądaniu damskich ciał, nie udało mi się spotkać kobiety z jędrnym ciałem z takę ilością wiosen na koncie.

Gość gość
pewnie gdy się uprawia sport, łyka suplementy to dłużej, myslę ze tak góra 35 lat

Gość gość
Ale jaja 58 lat i jędrne ciało, może okularki już nie tylko do czytania

Gość gość
moim zdaniem tak super jędrne to do 30 może być, potem niestety kolagenu ubywa i ubywa no ale to taż kwestia genów i odżywania się