Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki przezent na chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Co kupić na chrzciny chłopakowi?

Gość gość
Hm, jak nie chcesz pieniędzy dawać, to w dwie strony- albo stricte pamiątki religijne- posrebrzane obrazki z aniołkami, Matką Boską, wisiorki, złote łańcuszki itd, albo prezenty praktyczne. Z takich praktycznych kupowałam łóżeczko turystyczne, huśtawkę- bujaczek, matę do zabawy, krzesełko do karmienia, wózek spacerowy- na te droższe była zrzutka.

Gość gość
Może trzeba spytać rodziców o potrzeby jakie maja.

Gość gość
A ile kasy się teraz daje ? I jak to wygląda do koperty do łóżeczka, czy rodzicom do ręki

Gość gość
do koperty zalezy ile chcesz od 100zl w gore:) mozesz kupic kocyk z wyhaftowanym imieniem i data urodzenia fajna pamiatka tylko czeka sie dosc dlugo do 2 tyg na ten kocyk...

Gość gość
kup taka ksiazeczke religijna pamiatka chrztu swietego jak sie ja otwiera to tam jest juz przyklejona koperta na pieiazki taka ksiazka najtansza kosztuje 5 zl...

Gość gość
moze kup jakies fajne oryginalne adidaski zeby dziecko mialo jak zacznie chodzic? kumpela chrzesniakowi kupila nike za 150 zl rozm 20

Gość gość
Jemu to korki piłkarskie będą potrzebne :) już tatuś go wyszkoli na piłkarza :) Ale poważnie to nie przyszłoby mi do głowy żeby buty kupować. Może to i dobry pomysł. Przynajmniej oryginalny. Tylko czy rozmiar 20 będzie akurat ?

Gość gość
moja corka zaczela chodzic w wieku 13 miesiecy i pierwsze buciki miala w rozmiarze 20 chociaz w sumie chlopcy sa wieksi to moze kup 22?

Gość gość
wg mnie buty średni pomysł - trzeba dobrze trafić w porę roku i rozmiar - kupisz buty za 200 w których przejdzie 2 razy? po domu dziecko powinno chodzić na bosaka a nie w trampkach - a na wiosnę czy lato moze mieć zupełnie inny rozmiar - ja kupiłam synkowi zeszłej jesieni buty że na wiosne będą i guzik już mu nie pasowały na nogę .. kup raczej coś typu krzesełko do karmienia, matę edukacyjną, huśtawkę - jesteś chrzestną? jak nie to też nie ma co szaleć

Gość gość
jak dla mnie buty fajna sprawa a nie oklepane wozki krzeselka itp itd a jak nie trafi w pore roku to moze po domu chodzic. dziecko owsze powinno chodzic na bosaka ale po cieplej powierzchni np po dywanie po plytkach raczej nie puscisz dziecka bez butow bo sie moze przeciez wywrocic .....

Gość gość
No właśnie też bym miała dylemat z tym rozmiarem buta, żeby dobrze trafić.

Gość gość
o matko wy z tym rozmiarem albo bedzie po domu chodzic albo rodzice sprzedaja i juz i tak nie za ich pieniadze bedzie to kupione wiec w czym problem?