Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie można poznać fajnego faceta

Polecane posty

Gość gość
laski "z pozycją i wyglądem" mają dosyć trudno w spotykaniu "fajnych facetów". bo fajny facet musi mieć wyższą niż ona pozycję a o to ciężko, wielu zajętych itd.

Gość gość
Do tej pory miałam wielu znajomych, ale zbiegiem czasu każdy zaczął układać sobie życie. "Obracałam się " głównie w pracy, wśród znajomych, czasem na imprezach, na wyjazdach. Niestety mi się nie poszczęściło.

Gość gość
"Mamy fajne relacje, więc uważam, że nic takiego by się nie stało gdyby z kimś mnie zapoznał." x no więc on te "relacje" widzi chyba trochę inaczej skoro "ze względu na siebie" nie chce cię zapoznać ze swoimi kolegami. a to mi właśnie "trąci patologią".

Gość gość
Przedmówco, uważam, że lekko przesadzasz.

Gość bolass
jak masz 30stke to dużo czasu ci nie zostało :( przestań wybrzydzać i zmniejsz troche wymagania.

Gość gość
Ale ja nie mam aż tak wygórowanych wymagań. Nie uważam też, że facet powinien mieć wyższą pozycję niż ja. Wystarczy tylko aby był na poziomie i aby pomiędzy nami wytworzyła się nić porozumienia. W sumie dobrze także było, gdyby ta przysłowiowa "iskra" też się zapaliła :)

Gość gość
nie sądzę żebym przesadzał. skoro facet jest żonaty, jego koleżanka z pracy chce żeby ją zapoznał z jego wolnymi kolegami a on "ze względu na siebie" tego nie chce to raczej nie jest to normalne. na co liczy, o co chodzi?

Gość gość
On nie ma na co liczyć, gdyż jest tylko kolegą.

Gość gość
" Wystarczy tylko aby był na poziomie i aby pomiędzy nami wytworzyła się nić porozumienia." x z tym że "na poziomie" oznacza właśnie pozycję wyższą od twojej a i "iskra" też zależy od tej pozycji. no sorry ale ochroniarza z marketu to raczej za "faceta na poziomie" nie uznasz.

Gość gość
"On nie ma na co liczyć, gdyż jest tylko kolegą." x gdyby był "tylko kolegą" bez żadnych dodatkowych zamiarów to nie było by problemu z przedstawieniem jej swoim wolnym kolegom, to chyba oczywiste. a skoro ma z tym problem to najwidoczniej sprawa taka oczywista nie jest.

Gość gość
Nie ma fajnych facetow. Wymarli jak dinozaury.

Gość gość
może i nie ma fajnych mnie się trafił ostatni ;) 😘

Gość gość
a czasem jest tak jak ma moja znajoma po 40tce ,zahaczyła swojego szefa prawie 25latek starszego dziadka,co można o niej powiedzieć,facet ma pozycję żonaty ,dzieci dorosłe,no co zastanawiam się na co leci??